Canan_bgrck Arkadaşlar normal Aralık 0,15 arası benim 67 ve sadece kasık ağrım çok az bir şekilde oluyor su çok içmiyorum başka bir belirtim yok yaşayan var mı bu durumu çok endişelendim ? Daha öncesinden böyle bir sorunum yoktu
ilkin41 Canan_bgrck bugün bende böyle bir başlık açtım benimde sonucum 53 çıkmış tek çözüm bol içmek ben başka çare bulamadım
DefneninLiya Canan_bgrck bende de her türlü mantar vardı cnm tekli şase antibiyotik verdi ve hap verdi on günlük halen adet sancısı gibi agri oluyor maalesef su içmekten helak oldum tuvalette yaşıyorum resmen inşallah geçer.
Mrve12 Canan_bgrck başından beri çekiyorum ve çok su içiyorum. İlaçla olcak birşey maalesef değil sizin kronik miydi daha öncesinde bilmiyorum ama ancak ve ancak çok su içmeniz gerekiyor. Enfeksiyonu bastırıp atmanız lazım.
Canan_bgrck ilkin41 Kuzum enfeksiyon mu acaba yükselten onu soruyorum başka birşey olması herşey su olsun iceriz
ilkin41 Canan_bgrck malesef ki enfeksiyon ama ilaca rağmen benim düşmüyor her yolu denedim yok yani 🤦🏻♀️
Canan_bgrck DefneninLiya ah canım benim ya benimde başıma ilk defa geliyor su çok tüketmyordm mecbur zorlayacam artık sağlık ocağı doktorum gebelikte su içmediği için oluyor böbrekler yavaş çalışıyor diye ama yani enfeksiyon mu neyse anlamadım da ve sancım falan yok benim yani idrarım yakmiyo kasiklarm çok az rahim genişliyor diye çok küçük sancı oluyor yani başka yanım kasgmda ağrı yok değerin yüksek olması korktuttu açıkçası
ilkin41 Canan_bgrck ağrı değilde tuvalet sonrası yanma var şuan su içmekten artık canım çıktı bir faydası da yok içmiyorum artık o kadar
Canan_bgrck Mrve12 bende enfeksiyon yok lökosit temiz sadece yassı epitel yüksek çıktı ilk defa geldi başıma daha öncesinde yoktu su içmeye başladım artık mecburen ama yanma kasik ağrısı vs yok enfeksiyon değerimfr temiz
Sercee Dün bende idrar werdim bu değerler lökositle beraber normal değerin üzernde çıkmış ama doktor bana tahlilin temiz dedi kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı oluyo doktor sorun yok diince ben rahatlamıştım ayaklarımı üşütüyorum ondan oluyo die düşünmüştüm🙈