Muk02- Happy kidste cevap alamıyorum annelerim 😒 burada deneyimlenmiş annelerim varsa gece deliksiz uyuyan bebeğim gazdan uyuyamıyor fitil vermek zorunda kaldım önce sabah 5 te başlardı şimdi gece 1 e çekti 1 den sabah kadar ıkınıyor sürekli. 4. Ay atağı dedikleri gazı da beraberinde mi getiriyor hayret ettim geçmesi gerekirken başka bir bebek oldu 🥲
3babymom Muk02- bı masaj yapın yüzüstü uzatn harekt etsin sonra çevirin bacaklarını hafif ittirin iyi geliyor
2_minik_kalp Muk02- diş sancısı da olabilir onu gözden kaçırmayın derim benim ilk oğlum iki buçuk aya kadar gaz sancısı falan olmadı güzel uyurdu iki aydan sonra uyku haram oldu yarım saatte bir uyanırdı meğer diş sancısıymış dört buçuk aylıkken ilk dişini çıkardı
NM_mom Yediklerinize dikkat ediyor musunuz? Bebeğim 4 aylık oldu benim de, gazı azaldı diye karnabahar yiyim dedim o gece bana zehir oldu uyumadı resmen sancıdan🥲 bir süre daha yediklerimize dikkat edicez anlaşılan🤭
Muk02- NM_mom kesinlikle ediyorum süt alerjisi de var zaten yediklerim belli başlı şeyler çay bile içmiyorum yani
Muk02- 2_minik_kalp ama ıkınıyor sıkıyor kendini gündüz normalde nasıl gazlanıyorsa ilk aydan beri gecesi de öyle artık fitil yaptım çıkardı rahatladı
2_minik_kalp Muk02- eğer fitilden sonra rahatlıyorsa ondandır o zaman siz çocuğunuzu daha iyi bilirsiniz