Arun Merhaba. Benim varizlerim olduğu için kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım. Ağrı yapmaya ve damarlarım şişmeye başlamıştı. Ve doğumdan sonrada kullanacağım. Sizin de böyle problemleriniz var mı. Nasıl tedavi görüyorsunuz.
Arun Pamuk çok geçmiş olsun. Benimki biraz riskli olduğu için beyne pıhtı atma riski varmış sonrasında da kullanacağım bakalım.
Aysecan06 Ben hamileliğim boyunca kullanacağım. Genetik test yaptırmıştım. Kan pıhtılaşması çıkmıştı. Bazi kadınlarda hamilelikte kan pıhtılaşması olabiliyormuş. Ama normal zamanda herhangi bir sıkıntım yok.
Arun Aysecan06 evet doktorum da öyle söyledi. Doğumdan sonra geçiyormuş. Ama bu anladığım kadarıyla hastalığın türüne bağlı ki ben sonrasında da kullanacağım. Ve varis tedavisi görmem lazım. Şuan varis çorabı da kullanıyorum. Damarlar çoğalmasın diye.
HcrHcr Ben beta pozitif çıkar çıkmaz hem oksapar a hem coraspine başladım. Coraspin 32 de, oksapar daha dün 37+6’da bıraktım. Doktorum kesi atmam gerekirse kanını durduramayız artık keselim dedi. Doğum ise 18 Mart a kadar bekleniyor.
Arun HcrHcr evet benim de aynı 37 haftada oksapar bırakacağım daha sonra kullanmaya tekrar devam edecekmişim.benim doğum mayıs ilk haftası. Çok geçmiş olsun.