Ecemnurtinel_45 Özele gidip catlama ignesi olmak istedigimi söyledim baktı yumurtalıkların güzel calışıyor dedi klomen ve inofolic verdi 10 gün snra gidicem bakck igne yapcak sürec nasıl geciyor bilgisi olan yazabilirmi böyle hamile kalan varmı ?
Ftsyldrm Ecemnurtinel_45 bana hiç hap vs vermedi yumurtama baktı çok güzel sağ tarafında bir yumurtan oluşmuş güzel bir büyüklüğe gelmiş dedi direk çatlatma iğnesi verdi iğneyide eşim vurdu sonra bekledik ayın20 vuruldum şuan hamileyim bugün öğrendim kan testinden darısı sizin başınıza inşAllah 🤲🥰
EsraDabakzkal İlaçların bitikten sonra yumurta takibi yapılacak. Dr buna vajinal yoldan bakıyor. Yumurta Yeterli büyüklüğe gelince iğne verip çatlatacak. Belki iğneye gerek kalmaz kendiliğinden çatlar. Benim öyle oldu. Hayırlısı olsun hakkınızda.
TvitySe MedineAras evet ben çatlatma iğnesi olup hamile kalanlardanım. İnş sende kalırsın 2 günde bir düzenli cinsel iliski demişti doktorum..
Ftsyldrm TvitySe bizede gün aşırı dedi ama biz iğneyi vurulmadan bir gün önce ilişkiye girdik sonra iğneyi vuruldum bir gün bekledik diğer ilk üç günü hep değerlendirdik sonra gün aşırı yaptık ve şükür RABBİME hamileyim