Besstee Kızlar ben 13+6 haftalığım 1 haftadır bel ağrım geçmişti ama 2 3 gündür fazlasıyla var uzanıyorum ağrıyor yürüyorum ağrıyor normal mi sizde durumlar nedir
PrensinAnnesi61 Besstee Melek___ Ben de 11.haftadayım ve benim de tam 8.haftaya girince başladı 3 gün sürdü bitti şimdi de 1 hafta önce başlamıştı bir türlü geçmedi. Yatınca bir şey yok birazcık evde dolanayım hemen ağrıyor ya da oturunca da ağrıyor. :( hep mi yatmam lazım anlamadım ya
Melek___ PrensinAnnesi61 şimdi bu kas ağrısı mi adet agrisi gibi olan bel ağrısı mi? Kiloluysanzda erkenden agriyamaya başlayabilir buna bacak ağrısı eşlik ediyorsa kalsiyum magnezyum eksikliğindnde olablr
Besstee PrensinAnnesi61 imkanınız varsa uzanın benim kızım var bi tane öyle uzanma dinlenme gibi bi Lüksüm fazla olmuyor
Besstee Melek___ bacak ağrısı felan yok aslında 52 kg ama doktoruma da bi danışayım en iyisi belki dediğiniz gibi eksiklik olabilir
PrensinAnnesi61 Melek___ Kas ağrısı gibi değil adet ağrısı gibi de değil sanki bel kemiğim ağrıyor gibi ve bel boşluğum ağrıyor gibi, kilolu değilim 56 kiloyum, evet bazen belimin hangi tarafı ağrıyorsa o bacağıma da iniyor ağrı
Melek___ Besstee bendede oluyo ama geçenlerde temizlik yaptım genel iki gün geçmedi bel ağrım . O yüzden çok yorulmamaya ayakta kalmamaya calisyrm sende öyle yap cnm . Sık sık dinlen
PrensinAnnesi61 Besstee hep uzanıyorum bir işim yok annemlerde kalıyorum hemde, sizin kaçıncı haftada başladı yeni mi oldu
Besstee PrensinAnnesi61 benim 6 7 gibi başladı geçmişti bi kaç gündür tekrar başladı asıl mesela son ayları nasip olur görürsek o zaman bakalım ne yapacağız kızımda son aylarda ağrıdan uyuyamıyordum bu kızım neler yaşatacak bakalım 🥰
Besstee Melek___ benim 2buçuk yaşında kızım olduğu için pek dinlenme zamanım olmuyor bide biraz sıkıntılı geçiyor lekelenmelerim de oluyor ara ara mesela şuan var 10 gün olmuyor 1 hafta oluyor 1 hafta olmuyor 3 gün oluyor doktorum da risk göremiyor neler bekliyor bizi zamanla göreceğiz bakalım
Melek___ Diğer gebelikte genelde bacak ağrısi çektim magnezyum kalsiyum tablet iyi gelmişti ağrıma duruma göre doktor yazar . Şuan beni çok etkilemyr dinlenince geçiyor
PrensinAnnesi61 Besstee bende de aynı o şekil bazen var bazen yok bakalım hayırlısı sağlıklı bir şekilde kavuşalım da gerisi mühim değil🥰🥰
PrensinAnnesi61 Besstee Hareketlerini izle bence canım mesela bugün yoruldum dediğin bir günden sonraki günlerde daha çok zorlanırsın mümkün olduğu kadar belini yorma geçer inşallah Allahım şifa versin hepimize ❤️❤️