bendiyebiriii tecrubesizanneadayi12 ay hepimizden inşallah.♥️ kolaylık versin Allah yaparken inşallah
tecrubesizanneadayi12 Ebrarkubra sağolasın allah razı olsun yazdıklarını hep not ettim yarın başlayacağım inşallah Görümcelerim var 3 tane 1.5 saatlık mesafede şehir dışında oturuyoruz gelip gitmezler pek yok uzak diye kız kardeşim var ama daha minnak o 9 yaşında annemde onunla ilgilendiğinden dolayı gelemiyor malesef
Ebrarkubra tecrubesizanneadayi12 Allah yardımcı olsun canım kendine ve bebeğine dikkat et işle yemekler hep olur.. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin…
tecrubesizanneadayi12 Kuzuletta ya cidden mi o zaman bir kalıpta şöyle fındıklı cevizli zebra kek yapayım dilimlemeden poşete koyup kaldırayım biri geldiğinde direk fırında ısıtır öyle dilimlerim
bebislerhakkinda tecrubesizanneadayi12 keki pişirip posetliyorum havasını alıyorum açınca da mikrodalgada saniyelik ısınıyor yeni pişmiş gbi kokuyor özellikle kakaolu kek
FatmaAselinAnnesi_60 tecrubesizanneadayi12 ben doğum da bişey yapmayacağım çocuğumu görmeye geliyorlar bi zahmet bn den lohusa halimle bişey beklemesinler çay ve hazır kurabiye yeter
tecrubesizanneadayi12 FatmaAselinAnnesi_60 haklısın ama eşim içinde hazırlamak istiyorum bebek olduğunda nasıl olur ilgilenebilir miyim bilmiyorum çünkü
Mom-Burcu Bende tatlı ve tuzlu kurabiye yaptım börek yapmak istiyordum pazar 40 oluyorum doğmazsa yapacağım😄 mayasız kıyır poğaça yapıp atmak istiyorum acaba buzlukta saklanır mi tadı değişir mi tazeyken çok leziz oluyor ve pratik
Pamuk LeylaCan sarmayı nasıl koyuyorsunuz ben çiğde pismiste denedim princ değişik oluyor yiyemedik ziyan oldu hep
ipekmom_ Bende peynirli börek koydum, susamlı tatlı kurabiye koydum hamuru ikiye böldüm. Birde tuzlu kurabiye koyucam. Birde bazlama yapıcam bikaç tane, 2li 3lü poşetlere koyucam sahura iyi oluyor eşim için. Ramazanda olucak doğumum rahat olur
tazecikannee tecrubesizanneadayi12 benimde 40 gün kaldı şuan sadece hazır börek ve sigara böreği sarıp attım sırada sarma var üşeniyorum ama yapıcam
tecrubesizanneadayi12 tazecikannee üşenmeden yap canım bende hep erteledim şuan doğum ağrılarım bir yanda birde stresimde üstüne ekleniyor kaburgalarım oturunca öyle bir batıyorki çile çekiyorum yapıcam diyorum ama nasıl yapıcam bakalım
Cihangirmom tecrubesizanneadayi12 ay nasıl dayanıyorsunuz ben pişirince yiyorum kalmıyor annemlerin getirdiklerini de yedim hep bana yetmiyor ki ele çıkarayım 😅😅😅😅
tecrubesizanneadayi12 Cihangirmom dayanamıyoruz canım 😆😂saatlerce poğaça için uğraştım biri gelince çıkarırım diye o haftada bitirdim
Cihangirmom tecrubesizanneadayi12 valla doğru tek bende öyleyim çünkü 😅😅 o sıcak kokusu zaten alıp götürüyor insanı ben fırın başında bekliyorum çıksa diye 😅😅
alya00 tecrubesizanneadayi12 ben buzluk böreği yapıyorum ve starbucks kurabiye yapıyorum . Kek falan buzluktan çıkarınca güzel olmuyor bence tadını kaybediyor
gzmwe tecrubesizanneadayi12 bende lahmacun yapıp atmıştım o da çok pratik oluyor bence pizzadan daha kolay ve daha çok çıkıyor