gulten_01 Sevgili anneler devlet hastanesinde bebeklerinizin cinsiyetini kaçıncı haftada öğrendiniz ?
Ebrarliva gulten_01 benimde kemik yapısından tahmin etmişti 13 haftalık kıza benzior dedi tabi hala gostermedigi için hala kıza benzetliyr 20 haftaligim
as_af gulten_01 ilk gebelik 16/17 ama yalnış tahmin hemde doçentti🤦🏻♀️ ikinci gebelik 12. Hafta doğru tahmin gibi duruyor 34. Haftadayım hala aynı dusuncedeler :)
Sirine34 Haftamda gittim özelde ki doktor cinsiyete 12. Haftadan itibaren kız dedi devletteki erkek dedi özel de 2 doktor değiştirdim 3 üde kız dedi devlette ki çoğu doktor hastaları önemsemiyor keşke bu duruma dur denilse yani 20. Haftaya kadar devletin söylediğine pek inanıp alışveriş falan yapmayın (her doktor için söylemiyorum bunu)
HTSY-3535 Benimde cinsiyet konusunda kafam karışık Perinatoloji doktorum devlette 13,16,18 de erkek dedi 20 haftalık olduk başka doktor kız dedi iki üç hafta sonra detaylı ultrason için randevu aldım bakalım o doktor ne dicek çok heyecanlıyım
Papatyaa_01 gulten_01 devlet 12.haftada tahmin etti ve tahmini doğru çıktı. Aynı hafta özele gittim tahminini bile söylemedi yani 🤷🏻♀️