Yelizmurat Mrb kizlar 16 haftalik hamileyim bugun butun gun alt karnimda biseler hissediyorum vuruo gidiyo agri degil ama bi baska his neoldugunu bilmiyorum varmi benim gibi Ayni durumu yasiyan
Zeynozeyyo Cnö dönemsel olarak hafif ageılar batmalar sızlamalar olabilio bebek büyüdükce rahim inde genişlemesi lazım üşüttünde suyu az tükettinde de olur siddeti agrı kanama gibi durumlar olmadıgımsürece normal süreç doktora gittindede aklına gelenleri sorarsın bn hep not alırdm unutmayım die
Yelizmurat Zeynozeyyo bugun butun gun oldu bu vurdu gecti vurdu gecti siddetli degil ama hissediyorum bu ne olabilir diye dusunuyorum arrtik kendi kendime kotu bise degildir insallah
Yelizmurat Tatlisanne ay insallah hareketleridir bilmiyorumki ilk hamileligim ve hareketi mk degilmi ayirt edemiyorum amaa 16 haftaya kadar bugun ilk hissettim yani neolduysa buugun basladi ☺️☺️
Tatlisanne Yelizmurat hareketlerini hissetmeye başlamışsın canim zamanla daha çok emin olucaksin hic korkma bende ilk hissettiğimde inanılmaz bir duyguydu 😊
Yelizmurat Meryam Ilk hamileligim oldugu icin hareket mi degilmi kararsiz kaldim canim insallah harekettir
Zeynozeyyo Bnde oglusumu 16 hattalıkkeb hissettim ama suan hatırlamıom nsıl oldugunu o haftalarda ya sımdı harektleri daha sertya hafifleri unutturdu😁 hareketleri olabilir
Yelizmurat Zeynozeyyo gogus uclarimda cikti bayaa sutyenin disina cikti baya belirginkesti insallah harekettir ya agzinizdan bal damlio kizlar 😍😍😍
Yelizmurat Tatlisanne canim oyke biseyki tarifde edemiorum agri degil caniimi yakmio ama hissediorum bisey vuruo gecio bugun butun gun oldu hissettim ama nry bilemedim ama hareketleriyse cok mutlu oldum suan 😍😍😍😍