Ozlemmisss Pamuk Kuzum estetisyenim. Yaptıracaksan iğneli yaptır kaliteli Bi yerde. Beyazları bile görüyor. Sonra cildini güzel koru. Yazın yaptırma ❤️
Azra41 Pamuk ben yaptırdım. Valla döküldü ama hamile kalınca malum gidemedim ee doğum yaptım adet olmadım gene gidemedim anca adet olunca inşallah 😂
Ozlemmisss Pamuk cilt tipin nasıl? Kuruysa yves rocher kullan ben 2 senedir memnunum kullanıyorum. La roche de güzel 👍
tecrubesizanneadayi12 Pamuk eğer çok kalın köklere sahipse faydası olur canım zaten bıyık bölgenede olur ama geç etki eder ve yüzde yüz bitmez ama yinede etkisi olur
Azra41 Pamuk kuzum ben derincedeyim. Ama ben burda gitmedim lazere 🥹 İstanbul da yaşıyordum ben bekarken orda gitmiştim evlenince de gidiyordum hamile kalınca bıraktım maalesef 🥹
Azra41 Pamuk çok iyi araştır kuzum lazer işi sıkıntılı iş. Bide temiz olmalı. Mikrop kapıp parası çöp olan milyonlarca insan var ..
Cgdm07 Pamuk kesin çözüm tabi yok bende hormon bozukluğu olduğu için doktorunda söylediği tamamen hormonlariniza bağlı yani şans ama ağdada falan olduğu gibi daha çok çıkma durumu yok
Pamuk Cgdm07 hormonlarim o kadar iyiki hiç sorun yok kendim ettim kendim buldum incecik kılları cımbızla alırken agdayla alırken mahfettim
Cgdm07 Pamuk o zaman dene derim benim teyzem mesela evlenmeden önce gitmişti ikinci gebeliğini yaşıyor çoğalma gibi bı durum yok
Zeybal_24 Pamuk sakin IPL cihaza gitme cogaltır jilet vs kullanma ve cihazı çok iyi arastır cilt sürekli açık bir bölge olduğundan tamamen de bitmez