555eeee67 Kizlar 12 hafat 4 gun olduk bu gun cinsiyeti belli olurmu ayın 7 si doktora gidiceyiz ama kizim olursa ben elay koymak istiyordum…Kocam bana söyledi ki senin isim koymaya hakkin yok bu ne demek ya
Mervvvever 555eeee67 tahmini söyleye bilir ama değişme ihtimali de var isim konusuna gelince kimin hakki varmış annesinin yokmuş da eşiniz mağarada mi büyüdü
Zeeynep1 Mervvvever kızımın adı Elçin. Tabi bizde çok kararsız kalmıştık arven,ahsen, ezel,ece,gülce ,defne,esil isimlerini de düşünmüştük.
Zeeynep1 Mervvvever güzel bence düşünülebilir hatta ikinciye hamileyim Allah nasip ederse saglik li dogurmayi kiz olursa bu isimler içinden seçerim büyük ihtimalle.kimseti dinlemeyin bence eşinizle ortak karara vardiktan sonra çünkü her kafadan bir ses insanın kafası karışıyor.
Bendenizanne Kgksoy buğlem anlamı kökeni olmayan bir isim hatta isim bile değil maalesef googledeki isim ve anlamlarına inanmayın derim
Ikiz_annesii Ya ben farklı isimler sevemiyorum bide şimdi hepsi moda olmuş herkes koyuyor benim tarzım isimler Zehra Leyla Gibi isimler ama hala evet işte bu diyemedim hiçbir isime
ikizannesi1201 Ikiz_annesii benimde ikiz kızlarım olacak inşallah 🙏🏻 bende asla karar veremiyorum 😂yeni nesil isimlerden istemiyorum da eskilerden de beğenemiyorum bakalım nolcak