Badenbamqmq busra-emre-23 canım sık ye az ye, ekşi ve asitli şeyler tüketme bol su iç,ve çubuk kraker ye miden bulanır ben böyle gecirdim
busra-emre-23 Karacamm zofer içtim olmadı dil altı bulantı hapı var içtim olmadı prilam hiç işe yaramadı ağlıyorum artık kusmaktan midem bomboş 😭
Mervekdr Ben de çok zorlanıyorum, bir an önce geçmesini ve artık bebeğime pozitif duyguları empoze edebileceğim günlerin gelmesini bekliyorum… 🤲🏻
busra-emre-23 Makedonsko_devojce1213 hiçbir şey kesmiyor denemediğim bişey kalmadı habire zayıflıyorum böyle bir bulantı hayatımda yaşamadım
Makedonsko_devojce1213 busra-emre-23 anlıyorum canım çok kötü oluyor doktorunuza bir danışın bence ilaç verir belki
Minikkusun_annesi busra-emre-23 bende 6+5 oldum ama ne zaman yemek yesem yemekten sonra çok kötü bir mide bulantısı başlıyor sabah uyandıktan sonra da öyle oluyor bayılacak gibi hissediyorum doktor bir ilaç verdi onu içerken bile kusacak gibi oluyorum ekşimsi bi tad kullanamıyorum bazen
Yagmurgvn Aynı sorun bende de var ve o sabah uyandıgında gelen kusma isteği çok kötü oluyor 12. Haftadayım herkes zamanla geçer diyor ama geçmiyor ben tuzlu çubuk kraker yiyorum mide bulantısını biraz olsun bastırıyor