esra17ikra Kızlar 24+3 oğlumla fakat gece sırtüstü yattığımda sadece içimde yer değiştirme ve kayma gibi hareket hissediyorum henüz gün içinde tekme hissetmedim var mıdır benim gibi olan??
TuqbaArslan esra17ikra ilk hamilelikmi canim ondan olabilir ama ben ilkte de 20 lerde hissetmeye başlamıştım. 2. De yani şimdi 16 da hissettim 17+4 oldum günde 2 kez falan hissediyorum oturduğumda
Melek___ esra17ikra canım benimki de çok tekmelez gün içinde misafirlege gidince daha hareketli sesten heralde
bsrguneri03 Sol tarafa yatıp minik dokunuşlar yapın karın yapıısylada alakası oluyormus kımı ınsan hıssedıyor kimisi az hıssedıyor endıselenmeyın Allah ın ıznıyle hıssedersınızz 💗💗
esra17ikra bsrguneri03 biraz karın bölgem yağlı ondan kaynaklı sanırım şimdi dediğinizi yapacağım umarım bi kıpırtı hissederim çok teşekkürler ❤️❤️
Melek___ esra17ikra 23+4 canım diğer kizim daha hareketliydi bu biraz uykucu çıktı 🙂 hem bu haftalarda amniyon sıvısı çok olurmuş yeri geniş olduğundan sadece güçlü olan hareketlerini hissedermişiz endişe etme