Srnblog Kızlar izmirde 2023 özel hastane doğum ücreti ve muayene ücreti bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?
babysevgi Srnblog doğm ücretini bilmiyorum ama mua ücreti kadın doğum prof doktor namık demir kent hastanesi 1800₺
dexter tınaztepe galen temmuz doğumu için 25 bin ama 32. haftada tekrar sorun dedi 30 u geçer heralde ve daha ocak ayında 10800dü. hayatımın şokunu yaşadım.
Srnblog dexter 2 ay önce yakınlarım 8-10 bine dogum yaptılar suan fiyatlar 20-25 arası çok fazla geliyor açıkcası
dexter Srnblog 10binden 25 e nasıl uçuş anlamadım yalnız bir şey var sgkdan ilave ücret sorgulaması yapılıyor en fazla 14 bin olmalı diye çıkıyor orda onu whats iletişim hattına yazdım dönüş yapacaklar bakalım
Gamzeizmir35 Medikal point İzmir Hastanesi 21 bin TL dedi geçen hafta. Sezeryan normal epidural vs fark etmiyormuş
busraaslan Bugün doğum yaptım ben sezeryan da normal de 9750 özel Çınarlı hastanesi yarın inşallah taburcu olucam memnunum şu an sürekli ilgileniyorlar güler yüzlüler doktorum onur beydi muayene de 350 tl
Srnblog busraaslan busraaslan fiyat diğer hastanelere göre çok iyi çınarlı hastanesine hiç gitmedim ancak ismini duyuyorum ilk doğumumu egepol hastanesinde yapmıştım mesai saatleri dışında kendi doktorunuz dogumunuza girmiyor o yüzden tercih etmiyorum hem fiyat hemde güzel bi hastane araştırıyorum ona göre karar vericem