Gizemarslan00 Sizce doğrumu yaptım yanlış mı yani kendi düşünceme göre iyide olsa kötüde olsa benim çocuğum benim bebeğim inanıp 9 ayı o psikolojiyle yaşamak istemedim sizce!
Tiiffany Gizemarslan00 Öyle tabide cok zor bişey değil ama. Normal rutin kadın dogum dr gidiyorsunuz szi yine ultrason ile muane ediyor. Sonra kan veriyorsunuz hepsi bu. Yaptırmadıgınız için 3’lü ve 4’lü testlerde sizi zorlayabilirler. Bazı doktorlar bu duruma cok takıyor
Busel Gizemarslan00 bende yaptırmadım doktorum da ultrasonda iyice bakındı ve gerek yok dedi aksi bir şey görsem bu testleri isterdim tercih senin dedi yaptırmadım canım sadece detaylı ultrasona önem ver onu yaptir bende öyle yaptım. İkili üçlü testlerde yanılma payı çok dedi doktorum %100hic biri doğru sonuç vermiyormuş
Anneperi Gizemarslan00 ileri haftada birsey görülürse karşılaştırma yapılır bence yaptırın imkan varsa bende anneden bebeğe giden damarlarda çentik gözüktü kan sulandırıcı verildi detaylı da da kalbinde parlama görüldü down sendromu riski olabilir dedi 2 li ye baktılar çok düşük ihtimal fetal dna sıvı yaptırmadım
Mariannaa Bende yaptırmadım. Yapıp, kalan hamilelik sürecinde bunun sıkıntısını yaşayıp sağlıkla evlatlarını kucağına alan çok tanıdığım oldu. Hep yanılanı gördüm.