Çok şükür her gün nasıl olacak nasıl doguracagım diger cocuklarm nolacak sag saglim dönemezsen geriye derken üstünden 15 gün geçmiş bile 🤲🏻
Gelelim hikayeye.16 subat sabah uyandm ve karnımda degişik bi agrı hissettm 2 3 kere cok az ve byle 20 dk bir oldu.. Bekliyorm bekliyorz sancılar bir türlü sıklaşıp çoğalmıyo ama yürüdkce hafif hafif oluyo oturunca olmuyo..öglenden snra nişanımın gelgini gördm.. akşam oldu adet sancısının biraz fazlası sancı geliodu yarım saatte bir yinede bebekde hersey yolunda mı die hastaneye gectk. Saat 9 civarı.. 2. Dogumumda olan ebe nöbetciydi yine.. kontrolünü yaptı ve sancımın az ve acıklıgın 3 santim oldugunu tecrübeli oldugumu ve sancımın sıklaşınca gelmem gerektigini syledi. Eve geri döndüm ama sanırım alttan muayene snrası dogum hızlandı. Eve varır varmaz sancılarm arttı duramaz oldm diger cocuklarmın uyumasını bekledkten snra geri hastane ye gittik saat akşam 11 civarı.Alttan muayene edildm 7 santm 🫣😳 nts ye baglandım hemen zaten sancıdan duramıyordm.. sancı geldkce annemin ellerini sıkıyodum.. nts de 15 dk yattıkdan snra ebe tekrardan acıklıga bakalm dedi baktı ve tamm dedi neee tamam mı dedmmm ben şok 😂 bu kadar cabuk mu ece ece dip durdm. Sonra hemen kıyafetleri istedi bebek hemsiresi geldi snra bi baktm doktor geldi ama sevincimden hâla ebeye ece ece gercek mi bitecekmi diip durdm..😂 Doktor geldi ıkınmalar başladı gercekten yani dogru ıkınmak işin püf noktası..ben ıkınıyodum doktor cok güzel hadi diyordu odada dönüyodu sancı gelio ben ıkınıyorm dpktor bakıyo geri dolasıyo odada derken derken cok sürmedi en fazla ıkınmalar dogum anı 10 dkdır. 3. Kez anne oldm 3. Oglumu aldm kucagıma cok sükür.. İlk oğlumun dogum süreci yani hastanede gecirdigim 6 saat sürdü ve 3 4 dikişim oldu. 2. Dogum süresi 3 saat 1 2 dikiş.. Bu dogumumda hastaneye giriş dogum arası 1 saat sıfır dikiş. İnsan her defasında cok korkuyor nasıl olacak olmayacak ama cok sükür bitiyor. Geçip bitecegine inann kendinize güvenin bebeginize güvenin.. Miss kokuya boguluyorsunuz sonra💜