brcn_ynky14 Suleglpk_22 ben kayısıyla geliyorum üstesinden 😋hem meyve suyunu içiyorum hemde kuru kayısı yiyorum va cidden rahatlatiyo
Suleglpk_22 Derya034 Var canım evde yiyorum o kadar sevmiyorum kayısı yi günde bir iki tane zor şer yiyorum işte .kefir içtim bayağı rahatlatı 😊 teşekkür ederim ♥️
isilcm ben kesinlikle kefir ile çözüyorum ama her kefir değil karamaya kefir var marka olarak bunu içince zaten diğerleri kefir değilmiş diyorsunuz. Ekşi bayağı hemen bitirmek lazım macro marketlerde var tadı biraz ağır ama işe yarıyor
Suleglpk_22 isilcm Valla bende kefirle rahatladım bilmiyorum artık gecn gün a101 den aldım tadı danone gibi güzel geldi markasına göre değişirdir
Sena00 Suleglpk_22 16+4 canım evet kefir de işe yarıyor ama nedense ben içemiyorum onu şimdide doktorum başka şurup yazdı daha kullanmadım
Suleglpk_22 Sena00 Maşallah canım inşallah sağlıklı sıhhatle bebeklerimizi kucağımiza alırız hayırlısiyla 😊🤲 Aslında danone gibi tadı ben sevdim meyveli olanları güzel sade ağır biraz 😏
Sena00 Suleglpk_22 amin inşallah 🥰 evet sade olanı çok kötü ama ben genel olarak hiç birini içemiyorum
Zeeynep1 Suleglpk_22 kuru kayısı geceden suda bekletin sabah icin iyi geliyor olmazsa Dr den ilaç yazdırın bence bende de oluyordu geçmedi ilc kullandım bir süre duphalac diye bir şurup. Ama lütfen doktorunuza danışın
Dilaraka Suleglpk_22 bana hiçbirşey fayda etmedi kabızlık devam ederse hemoroid sorunu oluyor doktorum ilaç verdi şuanda iyiyim
Liliales Suleglpk_22 zeytinyağı ister iç ister ekmek ban. Ben 3-4 günde bir ekmek banarak yiyorum bir yemek kaşığı kadar çok iyi geliyor
Suleglpk_22 Liliales Denemiştim direk kustum mideme ağır geldi😐 Teşekkür ederim canım kefir de buldum çareyi 😊