Bal_1604 FatmaYildizx41 prilam kullanın hiç olmazsa biraz yatistiriyor uyku yapıyor .başka ne yazikki çaresi yok
Havva_ahk FatmaYildizx41 bende 7 haftalık gebeyim ama bulantı falan yok Allah yardımcin olsun aşırı koku hassasiyetim var ama
Gzmmm123 FatmaYildizx41 prilam çok uyku ve halsizlik yapıyor gece 2 tane içip uyu daha rahat edersin canım
Bal_1604 FatmaYildizx41 evet ilaç uyku yapıyor ama bı sure sonra geçiyor sabredin hastanede serum taktirabilirsiniz oda 1-2 gün rahatlamanizi sağlıyor
Nskmkk FatmaYildizx41 uyku yapıyor ama kullanmaya devam edin bende sonradan o uyku durumu geçti baştan kafamı kaldıramıyordum. Progesteron da alıyorum o da uyku yapıyormuş ona rağmen şu an bünyem alıştı sanırım uyku yapmıyor
FatmaYildizx41 Havva_ahk mide bulantısı çok zor çok herşeyden midem bulanıyor kokulara tahammülum yok hiç bişi yiyemiyom çok kötü ya
Nskmkk FatmaYildizx41 ben gece iki tane içip yatıyorum doktorum öyle söyledi uykun gelse bile gece zaten diyerek
Csymnt FatmaYildizx41 prilam bulantınızı kesmiyorsa daha kuvvetli başka ilaçlar var doktorunuza soyleyın bence ona geçin. 16 haftadan sonra inşallah rahatlıyorsunuz.