yildizd Kızlar biliyorum alakasız olcak ama 😂 aranızda Kıbrıs’a tatile giden varsa otel önerisi alabilir miyim aile dostu çocuk dostu aqua parklı bir otel 🫠
-hilos1 yildizd biz eşimle geçen yıl oscar resorta gitmiştik aile dostu ama aquası yoktu malesef. biz çok sevmiştik ama orayı
theAna yildizd merit güzel ama aradığınız özellikler var mıdır bilmiyorum. Acapulcoya da bakabilirsiniz
Bathy21 yildizd kıbrısta yaşıyorum aqua isterseniz acapulco hem iyi hizmet alayım hem aqua derseniz kaya artemis. Kıbrısta belli başlı bir iki otel hariç hizmet olarak kötü bizim turizm sektörümüzde çalışanlar kat be kat iyi ama Kıbrıs’ın denizi doğası bi başka.
Bathy21 yildizd yazın oranın kullanımı dışarıyada açık özellikle haftasonları aşırı kalabalık oluyor.
Papatya_16 3 defa kıbrısa gittik bu senede inşallah kızımızla gitmeyi çok istiyoruz vuni den ve Acapulco çocuklar için daha iyi ama merkeze bir tık uzak kalıyor vunide ulaşım daha rahat yürüyerek vs biz gayet memnun kaldık 🙃
Btss Concorde a gitmiştik geçen sene çok memnun kalmıştık. Acapulcoya da gitme fırsatımız olmuştu evet aquası falan çok iyiydi ama aşırı kalabalıktı.