Esma1993 Burcu1997 2 kilonun altinda olmadigi surece korkmayin kucuk bebek daha cabuk toparlanirmis hemen sonucta yeni doganlarin hepsi ufak tefek bisi oluyor 😁 saglikli olsunlar en onemlisi o
Betulaa Bebek çok küçük olsa gelişmiyor diye erken almak isterlerdi öyle bir şey demediklerini göre sıkıntı yok
CmreKsidar Burcu1997 karnınızla bebeğin bir alakası yok valla He deyin geçin ☺️☺️ Benimde önce bi canım sıkıldı ama ic karnım geniş bence cünkü ben ne kadar kilo alırsam alayım belim hep ince ve göbeğim çıkmazdı
Burcu1997 CmreKsidar benımde canım belim filan incecik hala aynıyım aslında biraz ayva göbeği var küçük önümde onun dışında fiziken değişmedim hiç😊
Betulaa Burcu1997 e herkes boylu poslu olacak diye birşey yok onlarda bizim gibi farklı farklı 😊 ben de mesela ailece uzunuz kızım umarım aşıro iri olmaz benim gibi olsun en fazla istiyorum 😊
Burcu1997 Betulaa kesinlikle 😊bende ne kısa ne uzun ne zayıf ne kilolu orta halli ceyim babada öyle eee çocuk mutlaka bize benzecektir çokda şaapmamaak gerekiyor sağlıklı olsunda 🙏küvet korkusu var bende yoksa kilo ya takmıyorum 😍
Betulaa Burcu1997 Küvet kiloya bağlı değil galiba , küçük haftada olup kilolu olsa da küvete girebiliyor