Berferol Kızlar dört buçuk aylık gebeyim bebeğimin kalbi durmuş kendimi kötü hissediyorum düşük hapı içip düşük yaptıktan sonra hastanede çekilen her hangi bir tahlilde kanımda ilaç içtiğim çıkar mı?
Sulte Berferol doktorlar neden size dusuk hapi versin ki sistemde zaten ne ilac aldiginiz verilen receteler kayitli olur
Cgdm07 Berferol verilen ilaç düşük yapmanız için verilen bir ilaç mı düşüğü engellemesi için verilen bı ilaç mı kimse anlayamadi
Becum @Berferol belli olsa ne olacak. Sonuç olarak doktor kontrolünde içmediniz mi ? Farkli başlikta da ayni soruyu sormussunuz ama anlamadim ben sebebini. Yada soruyu anlamadim. Bilemiyorum.
Zeynayzey Berferol ilacı kendiniz bebeğiniz düşsün diye mi içtiniz ki tahlilde çıkar mı diye soruyorsunuz anlamadım hiç bişey
Ozge56 Berferol anlamadim ya kusura bakmayın. Doktorun verdiği ilacı kanda çıkmasını niye merak ediyorsunuz. Yada bilinçli olarak mı içtiniz korkuyorsunuz gibi
mommyily Deletedmom_85 kendi isteğiyle düşük yapmak için ilaç içmiş sanıyorum ki diğer postunda da aynı konudan soru sormuş ben o şekilde anladım 🤷🏻♀️
Pamuk Deletedmom_85 bugün yine post açmıştı yani doktor düşmesi için ilaç verdiyse kanda çıkmasından neden korkuyor anlayamadım
catlover1 Ben sanırım ne demek istediğini anladim bebeğinin 4 buçuk aylıkken kalbi durmuş o nedenle doktor düşürmesi için ilaç vermiş ama neden kanda çıkıp çıkmadığını sorduğunu anlamadim
mommyily catlover1 4.5 aylıkken kendi düşürmesi çok zor öyle olsa doktor kürtaj yapardı hap vermezdi bence