babysevgi SOLTANOVAAYSEL parol alın oldukca ılık bir duş alın sık sık birde batikon kafesi yapablrsnz ayak altınıza youtubeden izleyin iyotun bir zararı yok merk etmeyin birde lugol alıp eczaneden bir bardak suya damlatıp boğazınıza gargara yapın enfksiyonu yok eder
burcin-2202 SOLTANOVAAYSEL doktora görünün yüksek ateş sizede bebeğinizede iyi değil , geçmiş olsun 🫶
Minmini Ateşiniz çok yükselmiş geçmiş olsun parol içebilirsiniz diye düşünüyorum ama lütfen doktora gidin 🙏
Hulyakkus Geçmiş olsun bende yaşamıştım aynı durumu kesinlikle ılık duş alın üstünüzu örtmeyin ateş titreme yapar gerekirse iki saat sonra yine duş alın
bukle Sakın örtünmeyin soğuk su ile kompleks yapsın eşiniz yada yakınınız parol için. düşürmeniz lazım çok yüksek ateşiniz. dikkat edin lütfen en kötü acilde damardan ateş düşürücü yine parol veriyorlarlar sanırım daha etkili damardan
HaticeC123 Geçmiş olsun ama ateş bebek ve kendiniz için iyi değil. Bende rahatsızlamıştım ateşlenmiştim hemen doktorum serum taktırdı bana . Bebeğe iyi değil demişti… geçmezse bence bi hastaneye gidin.