Pnr_KMRC1 Nanelimonn magnezyum miğde bulantısı yaptı bende onun yerine doktorum her gün bir tane kızılay erzincan maden suyu iç dedi içiyorum agrılarıma çok iyi geliyor
Rakibeozturk Nanelimonn hayır magnezyum açısından maden suyu zararlı değil kemiklerine vs faydası var aksine
MeltemEA Ben hergün bir veya iki tane içiyorum.Mide yanmamada çok iyi geliyor.Zararlı olduğunu düşünmüyorum mineralli su sonuçta doğal bişey
Nanelimonn MeltemEA bende ınternette bır ıkı yerde zararlı oldugunu oludum bazı sayfalarda da faydalı yazılmıs teredutte kaldım. Doktoruma da soramadım. Sız doktor tavsıyesıyle mı ıcıyorsunuz ?
Nanelimonn Summerwine ne kdar dusuk olması lazım mesela oranı ne ıyı olması ıcın. Hıc bılmıyorum . Ilk gebelıgım dusuk oldu bu ıkıncısı. Ve herseyı ınce ınce dusunuyorum cok yorucu oluyor
Summerwine Nanelimonn yani sayi olarak bilmiyorum ama markette bakın markaların arkasına düşük olanı alın.Cunku sodyum yani tuz fazla olursa tansiyon falan çıkabilir o yüzden
Aleley Nanelimonn benim doktorum maden suyunun yarısını iç dedi tamamını içme dedi 1 den fazla maden suyu içmenin tansiyonu yükseltebileceğini söylemişti canım
tazeanneeeeeeeee Nanelimonn İçebilirsin bende doktoruma sormuştum yemekten sonra bir tane içebilirsin demişti
Susamtohumununannesi Nanelimonn özellikle Kızılay erzincan olandan içim magnezyum en fazla onda var yararı daha fazla
Esra1501 Ben içindeki magnezyum vs daha bebek için bizim için yararlı diye biliyorum, sodayla çok karıştıran olur dikkat edin sizde ben bir tane iki tane içiyorum vallahi günde kızılay maden suyu❤️