monarosamommy Bensss benim yavaş ilerliyor 1 martta 40 4 martta 48,14 geç döllenmemi başka birsey mi bilmiyorum yarin da randevum var bakalım ne olacak sizin nasıl ilerliyor.? Allahım şu mübarek günlerde hayırlısını nasip etsin
tecrubesizanneadayi12 Bensss iki gün arayla iki katına çıkarsa sağlıklı gebelik oluyor ama bu artış değeriyle durum nedir bilmiyorum kimyasal ya da dış gebelik oluyor sanırım düzensiz artınca ama sizi korkutmak istemiyorum yinede en iyisini doktor bilir
Bensss Sevgi56 9 gün önce 1922 ydi bugün 4684 çıktı. Ancak bugün keseyi gördük yolk u gördük tomurcukta var dedi embriyoyu göremedik henüz
1ciftyesilgoz Bensss kese görüldükten sonra beta hcg bakılmaz ki içini rahat tut. Beta hcg belli bi seviyeden sonra aynı hızla artmıyor. Başlarında sadece iki katı artış istenir
Rwerdst Bensss 6500 lü değerde yaşadım kuzu ben bunu 😆 8200 e çıkmıştı. 2 gün arayla. İğne vs verdi doktor. Allaha şükür şuan çok iyiyiz. 19+4teyiz.
Burcucml Normal şartlarda 2 günde bir iki katı yükselmesi gerektiğini söylemişti doktorum . Benim ilk betam 1003, iki gün sonra 2220 , iki gün sonra 5600 cikmisti
Bensss monarosamommy benim 9 günde ancak 2 katından biraz fazla çıkmıştı. Başka bir doktora daha gittim baktı ultrasonla keseyi vs gördü ancak embriyo daha yoktu. %99,9 sağlıksız gebelik dedi. Çarşamba günü kendi doktoruma gideceğim ultrasonla bakıp ne yapacağımıza karar verecek. Canınızı sıkmak istemem ancak 2 günde 2 katına çıkmayan betahcg ler genellikle sağlıksız gebelik diye açıklanıyor. Ama allahtan ümit kesilmez inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız
gizemcivil Benimde böyle bir gebelik sürecim oldu ama ilk başta baya güzeldi sonra iki katına çıkmaya başlamayınca doktor betaya bakmak yerine keseyi görmemiz lazım dedi. Sonra kesenin görünmesi gereken zamanda göremedik meğerse servikal gebelik yaşıyormuşum. Rahim içinde değil tam rahmin çıkışında tutunmuş. Alınması gerek dediler ve ben 9. Haftaya kadar onunlaydım. Kalp atılı vardı sağlıklı bir bebek ama tutunduğu yer çok yanlışdı . Çok üzülmüştüm . Kürtaja almadılar masada kalırım diye. Kanamayı durduramayız dediler. İğne ile düşürmeye çalıştım. İnşallah sen keseni görebilirsin . Allahdan ümit kesilmez olmamasında da bir hayır var ben böyle kendimi telkin verdim . Her şey allahtan. Dua et keseyi görebilesin inşallah canım
Bensss gizemcivil keseyi yolk u hepsini gördük ancak değerin doğru artmayışı sağlıksız gebelik olduğunu gösterir dediler
Bensss 1ciftyesilgoz doktor sağlıksız gebelik olduğunu gösterir dedi çarşamba günü kendi doktoruma gidip ultrasonla bakacak ona göre sonuçlanacak durumum
1ciftyesilgoz Bensss başka doktora git canım normalde keseyi gördükten sonra beta takibi bile yapmazlar . Şüpheli bir durum mu vardı?
Bensss 1ciftyesilgoz 1ciftyesilgoz embriyoyu görememişti 7 +3tüm tomurcuk görmüştü ama geç döllenme olabilir demişti biz yinede bakalım kan değerine dedi öyle gelişti durum
Bensss gizemcivil çarşamba günü gideceğim o gün belli olacak belki bir mucize gerçekleşir dualarınız eksik etmeyin 🙏🏼🙏🏼
monarosamommy Bensss bugün hastaneye gittim beta değerim 17 ye düşmüş ve ben şuan düşük yapıyorum malsef kanamam başladı