Soniii Selam kızlar hamilelikte kalp çarpıntısı yaşayan var mı ben çok sık yaşıyorum bu durum normal mi yada bunun için hastaneye giden var mı hastaneye gitmem gerekir mi acaba
Alvn3946 Soniii bende çok yaşıyorum kalp hastası olduğum için doktoruma göründüm hamilelikte normal dedi ama aşırı derecede olursa doktora başvurulması gerek
Summerwine Soniii hamileliğin ilk başında çok oluyordu kardiyolojiye gittim öncesinde mitral kapakla ilgili uafak sıkıntım vardı çünkü.Bir sorun olmadığını söyledi.Eger çok fazla olur ve sakinlesmezse acile gelmemi ilaç yapacaklarını söylediler.Siz de ihmal etmeyin
Kiraz53 Soniii ilk gebeligimde yaşadım kardiyoloji ve kadin doğum gerekli tahlilleri yaptı temiz.cikti kardiyoloji doktoru gebelikten kaynaklanacagini söyledi….bu ikinci gebeligim bunda da oluyor hemen biseylerle oyalanip kafa dağıtıyorum geçiyor
elifcicek_07 Bir kaç gündür bende sanki çarpıntım var gibi hissediyorum özellikle geceleri hesaplıyorum 85-90 arası çıkıyor yüksek değil ama hissediyorum çok birden terleme başlıyor tansiyon olabilir mi acaba diye düşünüyorum 30+0 olduk bugün
Bxxxak Merhaba ben de yaşıyorum, bazen durduğum yerde nabzım 130 ları buluyor. Doktor bir akıllı saatten EKG çekmemi istedi orada bir sorun varsa kardiyolojiye gidecektim ancak bir aritmi yok dedi. Özellikle kız bebeklerde daha çok oluyormuş çarpıntı işi
Soniii Bxxxak evet benimde kız o yüzden sanırım akşam çok fazlaydı şuan yok birdaha olursa giderim diye düşündüm
Munevver_bkar Hamilelikte normal bir durum çarpıntı yaşadığınız durumda hastaneye gıtmelısınız holter takıyorlar.. Bende de ritim bozukluğu var daha çarpıntı yaşamadım ama doktorum kardıyolojıye gönderdi kardıyolojı doktoru çarpıntı durumlarında dırek hastaneye gıtmelısınız holter takılacak dedi hamilelikde bu durum ıkı katına çıkarmış ritim bozukluğu olmayan kısıler bile bu süreçte yaşarmış
Soniii Munevver_bkar evet bende kendi doktoruma sordum kardiyolojiye görünmeniz iyi olur dedi şuan yol çok şükür tekrarlarsa gideceğim teşekkür ederim 🌸
Munevver_bkar Soniii rica ederim geçmiş olsun ama aksatmayın doğumda çarpıntı gıbı durumla karşılaşırsanız zor olur çevremde de gördüm haftalarca holter takılı kalan ınsanlar var 🫶🏻
Aegean Ben de bazen noluyo yaa diyorum durup dururken kalbim çok hızlı atmaya başlıyor. Şu an 34.haftadayım, bir ay önce falan başladı doktoruma kontrolde sordum ve çok normal merak etme dedi. 😇