-Naz- Ozlem12_ anneannemde, annemde ve bende var. Benim kusacak derece değil annem avmigran habini yer karanlık sesiz odaya gider uyumaya çalışır öyle . Ama geçmiyor 3 4 gün benimde aynı ama kusmam. Allah şifasını versin çok zor
Zeynepozcan Ozlem12_ bi çaresi yok maalesef en azından ne annem ne de ben yıllardır bulamadık ılık duş alıp başına bi tülbent ya da yazmayı sıkıca bağlayın ve karanlık bi yerde uyumaya çalışsın belki öyle ancak hafifler
Pamuk Ozlem12_ ah ben neler çektim kafamı kesmek istiyordum Allah yaşatmasın 6sene önce hacamat yaptırdım o günden beri hiç agrimadi elhamdülillah çok zor çok yine yaptircam hacamat
meric_2 Ozlem12_ Benimki birtek dexforte ile geçiyor. Günde 1 taneden fazla içemiyorum. Dr a danışmadan içmeyin ama gebelikte tutunca henüz bi çözüm bulamadım. İlaçta içemiyorum. Mide baş tutunca resmen hastanelik oluyorum :(
Kalbiimde2can Mentollü bir agri kesici bir kremle boynunu kulaklarinin arkasina masaj yapin ve o kremden sakaklarina alnindan burnuna dogru sürüp birseyle sarip baglayin bide termosa sicak su doldurup boynuna tutun sonra direk karanlik sessiz bi odaya gidip uyusun bendeki tek cagre bu baska hic bir türlü gecmiyor malesef 😐
Ozlem12_ Kalbiimde2can deneyciğim canım çok saol Allah razı olsun zor ya migren geçmiş olsun sizde ❤️🌹😃🥹
Kalbiimde2can Ozlem12_ ay ne demek canim insallah sizede bi faydasi olur bende migren bi tuttumu resmen 1 hafta süründürüyor en son bunu denedimde iyi gelmisti bi kac defadir tuttugunda böyle yapiyorum rahatlatiyor
pembiktavsan Pamuk ya hacamat olayını çok duydum ben de etkisi oluyormuş gerçekten bi kere yaptırdınız 6 sene mi etki etti nasıl oldu acaba bilgi verebilir misiniz 🤗
Pamuk pembiktavsan 2 kere yaptırdım 6senedir ağrı yok ama korkuyorum sağlığım için tekrar yaptiracam kafamdan sırtımdan müthiş bisey bence hemen yaptırın
pembiktavsan Ozlem12_ benim gebelik öncesinde adet dönemlerinde migren oluyordu çıldıracak gibi oluyordum arveles içince geçiyordu ama psikolojimi bozmuştu çünkü bazen adet dönemi haricinde de oluyordu artık ne zaman migren gelicek diye bekler olmuştum. Allah’ıma bin şükür hamilelikte kesildi ama şimdi de hamilelik sonrası dönemde olursa diye korkuyorum 🥺 eğer çok sık migren oluyorsa migren botoksu çok iyi diyolar bi araştırın isterseniz.
Mrvctn Bende de var eşimde de 😔 trendyoldan migren taşı aldık bu roll on şeklinde olanlardan buzdolabına koydum , migren tuttuğunda alın ve gözün yan taraflarına masaj yaparak sürüyoruz karanlıkta iyi geliyor
AyFa1608 Ozlem12_ benim var, çok da şiddetli olur ama ateş kusma hiç olmadı şükür. Migrenden dolayı ateş ve kusma olduğuna emin misiniz başka bişey olmasın ? Şakaklarına Viks veya nane yağı sürebilirsin. Sessiz karanlık odada uyusun biraz. Geçmiş olsun
pembiktavsan Pamuk şimdilik çok şükür migren olmuyor ama hamilelik sonrası olursa yaptırmayı düşünüyorum cidden çok teşekkür ederim 🙏
EyAs Ozlem12_ geçmiş olsun canım nane yağını çok övüyorlar başına boynuna masaj yapabilirsin onunla kullanıp memnun kalan çok kişi var