melikessuuu Dişlerimden memnun değildim ve invisalign şeffaf plak tedavisi düşünüyordum. Bugün gidip ölçülerimi aldırdım ve parasının bir kısmını ödedim doktorumda çok güzel olacak dedi. Mutluluk bazen elimizde❤️
Pank melikessuuu 3. Ayimdayim 2 aylik tedavim kaldi dis teline oranla cok daha hizli sonuc aliniyor ve kullanimi cok rahat. Biraz fiyati fazla ama durumu olanlar icin kesinlikle oneriyorum
Hamalp melikessuuu gözünüz aydın ben küçüklükten beri istiyorum nasip olmadı😔ne kadara yapılıyor ortalama. Süreci nasıl
Tunahan_rumeysa16 melikessuuu bu ne oluyor acaba diş telini şeffaf diş telimi fiyatı nedir benmde dillerinde yamukluk var biraz taktşrmak istiyorum
melikessuuu Pank ayy inşallah benimde taramalar yapıldı 3-4 haftaya plaklar gelicek ve başlıcam ☺️ ağrı falan oluyor mu dişlerde canım ilk takılınca veya plak değişimde
MuazzezKara_ Pank bende bir yıl önce yaptım iyi ki de yaptırdım bebeğim doğmadan çıkacak o teller 😂😂🤎
Pank melikessuuu 10 gunde bi plak degistiriyorum degisimin ilk gununde biraz agriyor sonra geciyor. Beni asil zorlayan dislerin uzerine seffaf sabit biseyler takiyorlar ilk 1 hafta onlara alismak biraz zor oldu dudaklarimi yara yapti.
Pank Hamalp dis telinden daha hizli sonuc aldiriyor 6 ayda tamamlanacak benim tedavim aralik ayinda basladik 30 bin tl benimkisi. Baska bi marka daha vardi oda 25 civari ama doktorum onermemisti
melikessuuu Tunahan_rumeysa16 evet ortodontik tedavi ama diş teli gibi değil. Yani hiç belli olmuyor daha konforlu daha hızlı ama biraz daha maliyetli sanırım
Pank melikessuuu ilk haftdan sonra cok rahat ama birde en sevdigim sey surekli kontrole gitmemek 5-6 adet olak veriyor her gittigimde 10 gunde bi degistiriyorum. Daha once tek tedaviside gormustum surekli doktora gitmek yoruyor insani
melikessuuu Pank bende daha önce tel tedavisi gördüm ve bilinçsizdim şimdi baya arastırdım bakalım 3 haftaya plaklar gelirr merakla bekliyorum
Pank Tunahan_rumeysa16 benim doktorum tanidik olducu icin cok onemsemedi nasil odersen ode dedi bende 5 bin oduyorum aylik