ipekmom_ Carpediem28- kullandım canım fitil, biraz etki etti ama maalesef tam geçmedi bende. Hafifletti. Doktorun önerdiyse bir sorun olmaz kullan. Ben sirkeli suyla taharet yapıyorum o baya rahatlatıyor beni dene mutlaka hemde zararsız 🥰
Shdskr Carpediem28- daha bugün bende öğrendim enfeksiyon sıkıntım olduğunu, kaşıntı ve akıntıyla gitmiştim. Fitil ve travozol verdi. İnşallah iyi gelir :( sana da çok geçmiş olsun
Carpediem28- ipekmom_ 5 aylık hamileyim başından beri uğraşıyorum krem sirkeli su sirkeli suyun buharına faln oturuyorum bi fitili denemedim en son doktor onuda verdi inşallah iyi gelir
Carpediem28- Shdskr benimde enfeksiyon geçen haftalarda oldu 1 gecelik toz antibiyotik verdi ondan sonra enfeksiyon geçti ama mantarım geçmemişti travazon bende kullandım bende fayda etmedi sende ederi inşallah geçmiş olsun sanada
Sjsjsjsj Bende 3 4 aylık ken kullandım şimdi 6 aylık oldum yine kullanıyorum bitmek bilmeyen yeşil akıntı
Carpediem28- Sjsjsjsj benim akıntı değilde beyaz beyaz parçalar dökülüyor mantar yani akıntım olmuyor
melolo33 12-13. Haftalarımda oldu fitil ilk kullanmada etki etti kremde kullandım iç çamaşırımı pamuklu kullandım ve ütüledim
Carpediem28- melolo33 bende öyle yapıyorum ütülüyorum pamuklu kullanıyorum fitili denememiştim hiç inşallah geçirir geçirmesede hafifletsin