Aselsultan2018
38+3 üz ve depreme yakalandık nasıl attık kendimizi nasıl binaların çöküşünü gördük anlayamadım mahşer yeriydi resmen her yer o şokla fark etmedim ama sonradan bakınca çok daha kötü oluyor insan canımıza karnımdaki bebege eşime ailelerimize bir şey olmadı çok şükür 6 şubattan beri 15 gün arabada kaldık sonra dedemlerin evine geldim doğumum yaklaştığı için 3 aile kalıyoruz aynı evde ev 2+1 😥 kayinvalidemlerde gorumcesigilde kalıyorlar 5 aile birden evlerimize hala giremiyoruz. Dediğiniz gibi bir düzen yok , sadece bebeğimin beşiği ve kıyafetlerini alabildim , dedemler hiç problem etmediler fakat insan kendi eski yaşadığı evde bile yük gibi hissediyor. Psikolojimiz iyi değil gece yatarken sasinti olsa evde biri mutlaka deprem diye bağırıyor dışarı kaçıyoruz 😓 Ama şükür ediyorum evimiz çökmedi enkazın başında kimseyi beklemedim o psikolojiyle eşim beni korumak için üzerime eğildi bir şey olsa ona olacaktı o zaman napardim diyorum depremden sonra çok değiştik sadece istediğimiz evladımız hayirlisiyla kucağımıza almak 🤲🏻 Gece yatarken bile korkuyoruz ama alışmak zorundayız 😥 Rabbim yardımcımiz olsun inşallah 🤲🏻