Kaderklc Merhaba hanımlar 24.haftadayım. ilk Hamileliğim 52 kiloydum suan 63 oldum. Toplamda 11 kilo almışım. Doktorum diyet yapıcaksın diyor. Sizlerin durumu nedir acaba. Böyle giderse Sezeryan zorunlu olur bebekte haftasına göre kilolu diyor
Feride9923 Kaderklc Kaderklc merhaba hamile kaldiqimda 60 kiloyudum suan 34hafta4gunluk dun bakdim 80kiloyum 3gebeliyim bebgim kilo 2kilo
Edafmo Kaderklc hamileyken toplam 32 kilo aldım😂 35te doğurdum, 40a kadar gitseydş daha da alırdım muhtemelen😂
Nevaninannesi Kaderklc Kaderklc 38. Haftadayım totalde 17 kilo aldım. Dr çok iyi dedi ama bana fazla geldi açıkçası
Emmis 33+2 haftalıgım ve en başından beri sadce 2 kilo aldım, bebeğimin kilosu da iyi :)) ama hemşireyim yoğun çalışıyordım yeni bıraktım sanırım ondandır
Dorukkusumm Kaderklc 37+1iz 9 gün sonra doğumum 1.5 kilo aldım sadece 😀 70le hamile kaldım 71.5 simdi 🤦🏼😀
Dilekata123 Kaderklc ben 24. haftadayım 5 kg aldım ama kendini korkutma yengem benim 50 kg hamile kaldı 80 küsurla girdi doğuma ve normal doğurdu hem kendi hemde bebek gayette sağlıklıydı içini ferah tutmalısın
1mucize cananhmsree 78 ile hamile kaldım 27+6 haftalığız 81 kiloyum şu an 3 kilo almışım şimdiye kadar.