yagmurefe Biz 37 haftalık olduk ikinci sezaryanimi 15 Mart da olwcagm.insllah ama heran gelecek gibi bı his var içimde baş aşağı dönmüş çok ağrılarım var sizde durum nedir
Ada-Uras-Asya yagmurefe 00.00 itibari ile 37 olacağız inşallah we 10 Mart Cuma günü 4.sezeryanımı olacağım 2 gündür sancım war hastaneye gitmeye korkuyorum doğuma alırlar diye zayıf olduğu için biraz daha sabretsin istiyorum
Pnr60 yagmurefe Bende 37 ci haftamda aynıııı şeyler i yaşıyorum 15 mart benimde sezeryan günüm çok yoruldum artık 😩😩😩
mucizelerimuhb yagmurefe bizde an itibari ile 37+6 olduk hayırlısıyla doğuma 4 gün kaldı 2. Sezeryan ay bir an önce gelse doğursam vücudumu kaşıya kaşıya yara yaptım bide kollarda kalpar tünel sendromu var gece kaşıntıdan ve kol ağrısından uyuyamıyorum çok zor🥺 Allah’ım hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağınıza alalım bu anları unuturuz 🤲♥️
TTtutku KumsAlyaa ben ne uyuyabiliyorum ne oturuyorum ne hareket edebiliyorum yani rezil halfeyim üstelik karpal tünel sendromu başladı kollarda uyuşma ağrı ve yanma sağa yatıyorum sağ sola yatıyorum sol ağrıyo bel ağrısı sırt ağrısı perişan etti yetmexmiş gibi üşütmüşüm bide allahım çile çekiyorum ya
KumsAlyaa TTtutku Allah yardımcımız olsun canım benim de sırtım patladı artık ne yatırıyor ne oturtuyor birde üstüne kaburga ağrısı Karnım ağzıma çıkıcak nerdeyse
Irem34_52 TTtutku şuan bende aynıyım nefes alamiyorum bide grip oldum prsmbe dogum var doktor acile yonlendirdi antibiyotik falan basladılar ameliyata kdr duzelmen lazim dediler Allah yardımcımiz olsun
Meed Ada-Uras-Asya canım sancın düzenli ve yeterince şiddetliyse zaten doğumun başlıyor demektir. Ben iki gün önce 38+4 ile düzenli bir şekilde her 4 buçuk dakikada sancıyla gittim ama doğum için yeterli değildi ağrı kesici fitil verdi rahatlatmak için yalancı sancı da olabilir merak etme yeterince değilse ağrın zaten doğuma alamaz git hastaneye için rahat etsin bi🙏🏽
Buse-K Aynı durumdayım 37+1 ağrılar batmalardan mahfoldum belim kırılmış gibi elimi kaldırıcak halim yok 15 marta gün verildi ama doktoruma 10 una alalım diye ısrar edicem dayanamıyorum artık allah yardımcınız olsun
yagmurefe Buse-K al bendende o kadar canım hatta çocuk o vakte kadar dururr mu bilmiyorum ilk çocuğum basinyukardaydi hiç dönmedi onu ,39 mecburi sezaryan ile aldialr bu işe dönmüş alta baskıyapiyor
Ada-Uras-Asya Burcu1997 36 haftada 2.600 dedi 6 gün sonra doğum keşke 3 kilo olsa kuwezden şok korkuyorum
Burcu1997 Ada-Uras-Asya canım benimde 36+6 da 2.700 dedi eşimde öyle diyoe keşke 3 kilo olsa diye 🤲🏻bende küvezden korkuyorum 🥺6 gün sonra doğum olucak benimde 10 Mart Cuma günü bebiş 38+2 olucak bakalım ya inşallah olur yaaa
Esra0965 Ada-Uras-Asya hiç korkmayın bende 36 hafta doğum ettim 2620 gr dı ama kuveze girmedi güzel bir doğum oldu inşaallah seninkinde öyle geçer
cannkmrc Ada-Uras-Asya 35 haftalıkken benimkisi de 2.600 dü 10 gün sonra 3 kilo olmuştu çok çabuk kilo alıyorlar merak etmeyin
Ada-Uras-Asya Burcu1997 keşke ya 3 olsa iyi en azından ele awuca gelir kuweze girmezler inş benim diğer 3 çocuk 3.500–3.600 arası doğdu 35-37-38 haftada ama bu paşam gelişmedi
Masalin Biz doğduk 38 artı 3 de suyum ve kanamam aynı anda geldi apar topar ameliyata alındım sükür ikimizde iyiyiz.Darısı tüm bekleyen güzel annelermizin basına insallah sağlıkla gelsin tüm bebisler
busrayvzshn yagmurefe 38+0 oldum an itibariyle her gün acaba bugün mü doğurcam diye bekliyorum korku,heyecan, ağrılar, uykusuzluk şu an o haldeyim ama bebiş gelince daha da uykusuz takılcaz sanırım😊😵💫
Tugcee96 36+6 olduk bizde 2900 gram dedi doktor daha sancım bile pek yok hemen gelmeye niyetli değil gibi hanım bakalım ne zmn olacak ilk hamileligim sabırsızlıkla bekliyorum
Buse-K yagmurefe sabır biraz daha yapıcak bişey yok valla 🥹 hayırlısıyla sağlıkla doğsunlar inşallah🙏🏻
Ylmaz yagmurefe bizde 37+1 olduk. Doktorumuz daha sezeryan günü vermedi. 4 gün sonra gideceğim o zaman belli olacak. Bende uyuyamıyorum geceleri. Sağa dön sola dön sabah oluyor. Belim ağrıyor. Allahım sağ salim kavuştursun