melikebayraktar Gebeliğimi öğrenir öğrenmez evime yakın olması dolayısıyla Sincan Lokman Hekim Hastanesine gittim. 10+2 oldum bugün. Hatta doğum paketi de aldım ama hala içime sinmeyen bir şeyler var sanki hastane ile alakalı. Aynı hastaneye giden birileri varsa biraz sohbet etmek iyi gelir diye düşündüm.. Umarım vardır..🙏🏻
cicek52 melikebayraktar ben gidiyorum canım evet hastane çok iyi değil ama doktorumu seviyorum ilgili alakalı
tugbacns melikebayraktar 1 hafta önce doğum yaptım hastanede doktorum Melike Güler. Evime yakın olması sebebiyle tercih ettim şahsen ben memnun kaldım hamileliğimi ilk öğrendiğimde ben de aynen sizin gibi kuşkulanıyordum ama şimdi ne kadar doğru bir karar verdiğimi anlıyorum. Öncelikle doktorumdan inanılmaz memnundum ameliyat sırasında ve sonrasında da çok memnun kaldım kendisinden Allah razı olsun. İkiz hamile olduğum için bebeklerim küçük doğdular aynı hastanede küvezdeler şuanda ve çok iyi bakıldığını görüyorum bebeklerime o konuda da memnunum. Umarım sizin için de süreç güzel geçer. Herhangi bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım ☺️
jcwh03 @melikebayraktar merhaba 34+2 haftadaym bende Sincan lokman hekimdeym aklıniza takılan nedir bildiğim bir şey ise cevap vermek isterim
melikebayraktar jcwh03 Hastane sanki çok butik amatör bir hastane gibi geliyor bana sanırım o yüzden içimde kuşku oluştu.. Yoksa doktorumdan memnunum çok ilgili kendisi🌸
jcwh03 @melikebayraktar ilk zamanlar bende öyle düşünüyordum Ankara’ya da yeni taşınmıştık baya zorlandım ama doktorumdan çok memnunum şimdiye kadar olumsuz bir şey yaşamadım o yüzden hastanenin bir şeyi gözüme hiç batmadı kürtaj oldum 1 gün boyunca da kaldım hastanede olumsuz bir şey denk gelmedi tabi ki kişiye göre değişir. Doktorunuz kimdi acaba
melikebayraktar jcwh03 Çok geçmiş olsun, kötü bir deneyim yaşamışsınız, yaranıza tuz basmış gibi hissettim eskileri hatırlattım size🥲 Rabbim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.. Özgül hocaya gidiyorum.. Sizin doktorunuz kim acaba?
tbugse Bende hamileliğimin en başından beri melike hanım takipliyim 35.haftam gayet memnunum paket de aldım bi sıkıntı yaşamadım şuana kadar doğumda da oyle olur insallah
melikebayraktar tbugse Bundan sonra da hiç bir sıkıntı yaşamazsınız inşallah sevindim sizin adınıza🌸 Bunları duymak beni de rahatlatıyor teşekkür ederim yorum yaptığınız için..
cicek52 melikebayraktar başta Aysun hanım la başlamıştım hiç memnun kalmadım. Özgül hocaya başladım bu gün çok çok memnun kaldım 🌸
jcwh03 @melikebayraktar amin canım sizde sağ salim sağlıkla kucağıniza alın inşallah yok estağfurullah eskiler geçti artık çok Şükür 🥰 bende özgül hocaya gidiyorum başından beri hep ona gittim kürtajdan beri 1 senedir gittiğim bir doktor çok memnunum pişman olmazsınız diye düşünüyorum