Sevval0308 Nurin34 orzax extra mag kullaniyorum memnunum canım trendyolda uygun fiyatı eczanelerde daha pahalı :)
bendiyebiriii Nurin34 ben de magvital kullanıyorum. Yazdırıp alabiliyorsunuz. Özel almak isterseniz extramag güzel😌
Mdf17 Sevval0308 trendyoldan aldığınız hiçbir ilaca güvenmeyin. Çoğu sahte. Parası neyse verin eczaneden alın. Unutmayın hamilesiniz. Birkaç lira için bebeğinizi tehlikeye atmaya değmez..
PrensinAnnesi61 Sevval0308 magnezyumu magnezyum eksikliğinden mi kullanıyorlar yoksa ağrılar için mi ? Benim de hep sebepsiz belim ağrıyor 11.haftadayım doktora söylesem bende alsam iyi gelir mi ? Tahlillerimde magnezyumum iyi çıkmıştı aslında
ABoyAndTwinsBoysMoms Newday ✌🏻 Magnorm iyi gelmemişti doktorum bunu yazdı. 3 haftadır kullanıyorum. Sabahları ellerim açılmıyordu. Aşırı ağrı ve uyuşukluk oluyordu. İyi geldi baya.
Sevilayms ABoyAndTwinsBoysMoms Merhaba newday d3 (sude eritilen) bana da yazmış doktorum , her gun mu kullanıyorsunuz Eklem agrıları için mi verdiler Birde hamılelıkte kullanımıyla ilgili şüpheye dusuren seyler okumustum 🤷🏼♀️
elifcicek_07 Magnorm kullanıyorum huzursuz bacak sendromumu tak diye kesti çok memnunum gece kasılmalarım kas ağrılarım falan çok rahatladı
Gamzeizmir35 Magnimore plus önerdi bana doktorum. Piyasada bulabileceğin en güçlü magnezyum bu demişti. ben çok anlamıyorum fakat 60 lısı 2 ay önce 430 TL idi eczanelerde. İnternette daha uygun tabiki ama ben güvenemedim.
Sevilayms PrensinAnnesi61 Benım kasılmalarım vardı ufak ufak hissediyordum Birde ayak krampları için iyi geliyormus Bunun için vermıstı doktorum agrılar ve kramplar için Bence danışabılırsın
Sevval0308 PrensinAnnesi61 magnezyum eksikliğinden de kullanan vardır illaki ama ben hamilelikten dolayı ağrı kasılma olmasın diye kullanıyorum cnm. Sabah yataktan kalkarken çok fazla gerinme isteğim oluyordu birde bacaklarımın eklem yerleri ağrıyordu ben kiloluyum da onun da etkisi vardır büyük ihtimal. Ama şuan minimal düzeyde bu dediklerim. Lakin 34-35. Haftada bırakacağım çünkü Allah izin verirse normal düşünüyorum magnezyum kasılmaları onluyor. Sancım olup olmadığını anlayamam diye