hilalaldemir44 Kizlar toplaşalım hepimize gereken bilgiler bunlar. Doğumdan sonra sut yapan , gaz yapmayan yemekler , bebeğe kilo aldiracak besinler neler birbirimize bilgi alisverişi yapalim 😍🌸
Edafmo hilalaldemir44 süt yapan en çok Solgar vitamin diyebilirim çok çok fazla faydasını gördüm. Onu. Dışında tahin pekmez tahin helvası ceviz kuru incir hurma hipp anne çayı çok faydalı
pembiktavsan hilalaldemir44 ben daha hamileyim ama hemşire hanım emzirme için eğitim verdiğinde haşlama buğday+yeşil mercimek+dereotlu salata yap dedi onun harici tahin helvası, tahin pekmez,kefir,hoşaf, yeşillik süt yapıyormuş şimdiden tüketmeye başla dedi bana ☺️
aliandalina hilalaldemir44 dereotu aşırı derecede yedim ve faydasını görmüştüm ama bisküviyi ilk sende duydum canım 🤔🤗
aliandalina Dere otlu bol yeşillikli salata ve kuru dut harika süt yapıyor hurma ve incirde kalitesini arttırıyor ve bol bol su canım 🥰
Edafmo mylittlebabym Solgar brewers yeast yazıyor üzerinde. Ciddi faydasını gördüm hatta sütüm fazla geldi elle sağım yaptım o derece🥰
mylittlebabym Edafmo bende şimdi yorumları okudum ve aldım :) vesile olduğun için teşekkür ederim canım inşallah bende senin kadar faydasını görürüm:)
aliandalina hilalaldemir44 bende ilk gebeliğimde deneyecek büyüklerin tavsiyesine uyarak 2.5 sene emzirdim çok faydasını gördüm dişlerini kolayca çıkardı aşı vurulduğu Zaman ateşlenme falan olmadı şimdi 2. ye hamileyim daha tecrübeli şekilde ilerlicem inşallah hepimizin bol bol sütü olur inşallah canım
aliandalina Dolphin16 bol yeşillik salatası yerdim (dereotu) hem süt yapıyor bende doğum kilolarıni verdiriyor 6/7 tane kuru dutu yarım litre suda kaynatıp ILIK halinde iç oda aşırı süt yapıyor tanelerini yemeyi unutma Rezene /kimyon çayı yap bebeğin gazını alıyor süt yapıyor Birde elma kayısı kuru incir ayva bu dördünden komposto yap göz kararı doğra sabah akşam iç oda aşırı derecede süt yapıyor canım ben bı göğsümu emzirirken diğerine bardak biberon koyuyordum akıyordu doluluktan inşallah sende faydasını görürsün bol bol sütlerimiz olur inşallah
Dolphin16 aliandalina Ben henüz hamile değilim cnm 6 sene önce oğlum oldu ama onda cahildim hiç bişey yapmadım sütümde yoktu zaten . Şimdi biraz daha bilinçli davranmak istiyorum . Neler yapılır öğrenmek istiyorum . Bende ikinici düşünüyorum 👍
aliandalina Dolphin16 anladım canım hayırlısı olsun hakkında benimde oğlum 6 yaşında şimdi 2. Geliyor