tgc-52 Gebeler sizlere bşey sorucam . Bugün sağlıkocagına sonucumu almak için gittim ve idrarda enfeksiyon var dedi doktor ve bi hap yazdı günde 3 kez almam gerekiyormuş. Sizlerede de bu ilaçtan kullanan oldumu acaba 
Gamzer tgc-52 Evet canım bu ilaç idrar yolu enfeksiyonu için. Ben kullanmadım ama arkadaşım kullanmıştı bunu
tgc-52 Gamzer herhangi bi yan etkisi bi zararı olmuşmuyduki acaba . İnsan tedirgin oluyor valla gebelik söz konusu olunca bide günde 3 adet içilecek deyince bi korktum 🙄
Gamzer tgc-52 Takibini yapan doktora da sorsaydın canım. Ben bilmiyorum yan etki yaptı mi. Bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı takibimi yapan doktor surup vermişti.
tgc-52 Gamzer özele gidiyorum aslında ama sağlık ocağındaki doktor verdi bunu. Bugünde kadın doğuma gitmiştim devlete oradaki doktorda kullanabilirsin dedi ama bide buraya yazayım dedim kullanan varsa içim rahat eder diye
Gamzer tgc-52 Anladım canım. Kadın doğum doktoru da kullan dediyse sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Arkadaşım da hiç yan etki yaptı falan demedi hatırlamıyorum 🙂