Aysecan0335 merhaba
Öncelikle kayiplariniz için başınız sağolsun. Melekleriniz umarım size şefaatçi olurlar. Şu an ki bebeğinizi de Rabbimden dilerim ki sağlık sihhatle kucağınıza alırsınız.
Şu an bu post altında ne alaka bunu yaziyorsunuz demeyin. Yazınızı görünce beynime kan sıçradı. Tanımadığım birisiniz asla saygısızlık yapmak istemem ama Cingenelerle bı derdiniz var heralde çingene gibi çingene gibi diye diye bir hal olmussunuz. Yaptığınız ayıp. Ben bir çingeneyim. Haliyle bu yazınızı üstüme alıyorum. Umarım benim gibi görünüyorsunuzdur. Yok eger benim gibi gibi gorunmuyorsaniz ne kılığınızla ne kıyafetinizle vs yanımdan gecemezsiniz. Çingene dediginizde gözünüzde nasıl bir profil oluştugunu ve buna binayen yazdığınızi elbet biliyorum. Fakat artık hangi yildayiz ırkçı milliyetçi söz şaka kelimeleri lütfen bırakalım. Sizler yüzünden bizler hep dışlanan bir millet olarak kalmaya devam edeceğiz. Ve ne yazık ki benim de şu an yanlış yaptığım gibi siz ve biz diye bi ayrım hep kalacak :( Umarım hayatınıza benim gibi bir çingene arkadaş girer kalite ve yaşam standartlarini gördükten sonra bu şaka sandığınız öylesine söylemiş olduğunu sandığıniz kelimelerden vazgecersiniz. Kürt yazsaydiniz eğer bı kurtte görüp bu mesajınıza kizacakti aynı şekilde aşağılama , kötü görüntü amacı ile laz , manav , alevi vs bişey deseniz de tepki cekecektiniz. Çünkü yaptığınız betimleme kötü görüntüyü ima ediyor. Etmeye çalışıyorsunuz. Lütfen bu yazdıklarımi ters algılamayın aksine iyi niyetimle yaziyorum
Sevgiler 💜