Sumeyyekaraarslan 39+2 olduk bendeki heyecan kaygı gitgide artıyor. Geceleri uyuyamıyorum. Doğumda bir aksilik olacak mı diye düşünmeden edemiyorum. Doğum korkusunu nasıl aştınız, beklerken neler yaptınız, tavsiyelerinizi alırım sevgili anneler
Feride9923 Sumeyyekaraarslan vallah ben 3cu dogyrucam korkuyorum hem evde 2cocugum koyub gidicem hastaneye hemde dogum korkusu en son 4yil omce dogum yapdim hic hatirlamiyorum nasil yapdigimi 🙏🤔
Gizemuzer Sumeyyekaraarslan yani tek diyeceğim canım doğum başladığı an var gücünle ıkın asla çığlık atıp nefesini boşa tüketme😂. Ben bir kere nts doğumhanede girmiştim o sırada sesleri duymuştum çok çığlık atıyordu ebede bak yapma böyle ıkın kızım demişti bende ilk oğlumda hep ıkındım asla nefesimi boşa tüketmedim 10dk doğdu. Doğum başlayınca zaten durduramıyorsun bir şekilde olacak. Tavsiyem esneme hareketleri yap bıraz doğumdan sonra ıkınmaktan kas ağrısı çok oluyor
Beybeybi Sumeyyekaraarslan bence dogumla basetmenin siri hic düsünme yani ben oyle yapiyorum yoksa nasil doguracaz benim bu 4dogumum yeminle sanki ilk oluyor korku basmis beni bikac gundur 38hafta oldum az kadı ıyı dusunelım ıyı olalım
Feride9923 Sumeyyekaraarslan evet hem hamilellik korku heycan var insalalh hepimiz sag salim dogalim son 38gun kaldi bir yandan istiyorum geksin bir yanim korkuyor