Ftm124 Bizim oğlan dönmüyor.. normal doğum istiyorum siz de durumlar nasıl nasıl döndürebiliriz bu böbeği😅
defneemom Ftm124 35+4 donmedi daha cok degisik bir sekilde duruyo 2 farkli doktorda pek doncegini sanmiyorum dedi🙄
melek79 Ftm124 ay benim zorunlu sezeryan bebek tam dogum pozisyonu. Rabbim inş istediğin gibi kolay dogum olmayı nasip eder
MadameHappy34 Ftm124 🫣😀bu dönme nasıl oluyor son randevum 29+5 foto vermedi durusu müsait değil dedi. Yüzü falan hiç görünmüyordu acaba bu mu oluyor dönme? Bide poposu ise hissettiğim her kaburga altlarımda dönüp duruyor karnımın içinde Mevlana gibi.🙅♀️🙅♀️🙅♀️anlamadım nedir bu
Melodie Ftm124 benimki 29 da doğum pozisyonu aldı. 32 de vazgeçip kafayı yukarı çıkarttı 😀 şuan 37+5 im hala kafa yukarda, tam makat geliş değil hafif çapraz duruyor. Artık ümidi kestim bence dönmeyecek 😀
nidosh defneemom Melodie MadameHappy34 melek79 tuub07 tuub07 bebeklerimiz döndü mü benim de 32de hala makat geliş sanırım
tuub07 32 haftalık hala dönmedi. 37e kadar bekleriz dedi ancak genelde 34 haftalıkken dönüş yapıyormuş bebekler
MadameHappy34 nidosh 33 de gitmiştim en son hala dönmemişti ama şuan 36+ arada dönüyor kasıklarım da baskıdan ve sertlikten hissediyorum sonra tekrar başka pozisyona geciyor.
MadameHappy34 nidosh Yok Zaman Zaman pozisyon değiştirmesi normalmış zaten kasıklarına indiğin de yalancı sancılar da başlıyor..
nidosh MadameHappy34 ben kaburgamda hissediyorum hala makat geliş galiba kasıklarımda hiç. His tekme falan yok
Ozge1177 nidosh Kendimi baya sezeryan a alıstırmısım sanirim 37 ye kadar dönmeyince bugün döndüğünü ögrenince biraz şok oldum 🙂
MadameHappy34 nidosh Şuan tam kaçıncı haftadasın? Ben 1 haftadır falan çok fazla hissediyorum kasıklarımda. Midemin üstü eskisi kadar dolu değil genel de göbeğimin oralarda takılıyor. 31-35 mideme çok baskı yapıyordu.
smyylcn nidosh en son 29 haftalikken gittim tersti 1 ay olacak bugün gidecegim 32 haftalik oldum inşallah dönmüstür
Ozlem77 Ftm124 benim oğlum kendini rahatsız edip tekme bile atmıyor 34+2 makat geliş 29 a kadar da baş gelişti 29 da terse döndü ilişki sonrası.
Zmrt2208 27.haftadan bu yana ters 34 haftalık olduk nerdeyse dönmeye niyeti yok doktor dönmeye bilir dedi bekliyoruz şuan rahatı yerinde galiba bu şekilde 😁