Kaderozceliik Bebeğinize yaptırıpta memnun kaldığınız sayfalar varsa yardımcı olur musunuz? İsimli yaptırmayı düşünüyorum ama seçenek çok ve fiyatlar hepsinde farklı
Minis122 Kaderozceliik bende ye i siparis verdim bugun yapilcakti. Pazartesi kargoya verilcklekti sayfada cok guzel modeller vardi bayildim verdim siparis
Gumus25 Kaderozceliik astralbaby ve bebeqon ben bu sayfaları beğeniyorum ama daha almadım galiba astralbabyden alicam
Ledeyna21 Kaderozceliik evet tulum şapka eldiven ponponlu 190 TL battaniye ile beraber 350 TL kargo bedava
Minis122 Kaderozceliik 10.lu hastane cikisi 550 tl dedi ben normal yaka tulum eldiven sapka battaniye yaptirdim 385 tl bebek yaka tulumlarda var onun fiyati. Farkliydo foyatini sormadim onun ama cok.guzel
Minikkoalam13 İnstagram melekcebaby sayfasından yaptırdım cok güzel geldiler 500 tl ydi aralık ayında
ipekmom_ Kaderozceliik Canım bende bu modelden yaptırdım daha elime ulaşmadı, bu şekilde 3lü 185tl kargoda 30tl max dediler.
ipekmom_ Kaderozceliik battaniye extra yapıyorlar ama fiyatını sormamıştım. Sayfa adı yazıyor instagramdan sorun isterseniz
Aselhumaninannesi Kaderozceliik https://mutluresim.com/images/2023/03/03/W2lGG.jp bu şekilde yaptirrirsaniz 190 TLfiyati var kargo ücreti ödüyorsunuz ben arkadaki ismini yuvarlak çiçekli nakışlı yaptırdım eldivenine nakışlı işleme attırdım birde isimli zincir yaptırdım 340 TL ödedim ve kumaşı güzel gervekten çokta güzel ilgileniyor