sumeyyeee_ Yesraan ishal durumunda sıvı tüketiminizi artırın günde minimum 2 lt su için. Bebişi korur su☺️
Emineedrk Yesraan hamileliğimin başından beri ishalim muz yiyince biraz iyi geliyor bebiştede herhangi bi sıkıntı yok demir ilacı kullanıyorum şuan oda yine ishal yapıyor 🤭
Seyma0323 Canım ben doğum yaptım şu an bebeğim 3 aylık ama ben iyi hatirliyorum hamileliğimin ilk ve son zamanlarında inanılmaz derece ishal olmuştum. Bol bol su içmeye çalış
Nerosss Yesraan kan ilacı yapıyor ishalligi. Şeftali suyu için muz yiyin doktorunuza sorun gerekirse kan ilacını bırakın ben bıraktım aynı durumu yaşadım. İshallikten dolayı bebeğim gerilemişti
Emineedrk Yesraan etkilemedi kuzum 1 hafta önde gidiyor hatta genelde ve ben günde en fazla 5 bardak su içiyorum oda ilaçlarla çok suda tüketmiyorum 🤭
Pnr60 Ben magnezyum kullanıyorum ve ishal yapıyor uzun zamandır magnezyum uda bırakmadım ama bebeğimin kilosunu etkilemedi su içiyorum elimden geldiği kadar
Yesraan Pnr60 çok iyiymiş canım inşallah bizimkide aynı kiloda kalır.pazartesi gidicem bakicam en son 2500 kilodu.