3kuzuAnnesiyim Ensar00 3. Kizim oluyor benim kadar istiyen yoktu bu defa heralde ana Rabbim diledigini veriyor:)
Ensar00 3kuzuAnnesiyim Rabbim bağışlasın tabi ki sağlıklı olsunlar da 🥰 kız kardeş olmak da ayrı güzel 🫶🏻
mihribanerdogan 3kuzuAnnesiyim 3kuzuAnnesiyim Instagram hesabınız var mı oradan atsam tahmin yapar mısınız buraya yükleyemedim de
Sude guzelanne01_  Banada tahminde bulunur musunuz lütfen ?
Smeyye_9195 guzelanne01_ Bana da yapar mısınız yorum burda 13+6 uiz doktorum once erkek dedi on gun sonra net kiz dedi ama hala tedirginim
Sude guzelanne01_  Belki bundan daha iyi tahmin yaparsınız 13 haftalık
Sezenn_ Deletedmom_69 ayy sağlıcakla kucağına al canım inşallah 🐣🙈 bana da burada hep erkek dediler sonra erkek diyenler sonradan kız dediler başka fotoğraflarda sende olduğu gibi 😁 bende çok merak ediyorum vallahi bi kızım var benimde 🌸
Smeyye_9195 Deletedmom_69 Ama ultrason resimlerinde kiz gibi duruyor düz duruyor bscak arasi 😁😘 sağlıkla gelsin insallah
Smeyye_9195 guzelanne01_ Rabbim sağlıklı sıhhatli versin erkek kiz farketmez ama iste insan merak ediyor😁
Irem97-  banada tahminde bulunurmusunuz 😖
tasknozge288 3kuzuAnnesiyim canm yukardada kız demişsin bana ben bilemedim resim atmayı 2defa attım yanlışlıkla kız demişsin ilkinde hangisine benzettin acaba 🙈🥰