Deletedmom_69 Selamlar hanımlar belki 10 kez sizlere sordum bazılarınız kız bazılarınız erkek dedi 😂 bazılarınız erkekten sonra kıza dönmüş dedi 😂 Ve bizimde bugün ayrıntılıyla netleşmiş oldu aslında 3 doktor da aynı demesine rağmen ben bir türlü inanamamıştım ama artık netleşti 😂 Erkekmiş hala diyorum iki kızdan sonra oğlum, oğluşum diyemiyorum henüz alışıcam zamanla 😁
3kuzuAnnesiyim Deletedmom_69 hayrli saglikli olsun canim :) bizde bi kere duyduk kiz dedik 19+5 ti yani kizdir artik inanmamazlik yapmak istemiorum bi unut yinede baska kontrolde teyit ettrcem ama
Cwwksedef guzelanne01_ yaaa 😍 biz erkek istiyoruz Allahın izniyle kesin demişsiniz nasıl anladınız çok merak ettik eşimle beraber okuyoruz da oda mutlu oldu çok merak etti 🙏🏼
Deletedmom_69 3kuzuAnnesiyim hayırlısı olsun inşallah canım 🥰 Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin
guzelanne01_ Cwwksedef 5 gebelik yaşayınca Sayısız kuzenlerimin hamilelik resimlerine yorum yapmaktan🫣Ve nub teorisinide çok araştırmış biriyim Hiissimde var💙Şuandada oğluma hamileyim Rabbim hayırlı sağlıklı ve gönlünüze göre versin İnşallah Hz.Ömer gibi adaletli islamiyet sancağında büyüsün net öğrenincede banada yaz inşallah☺️
Tugcekrblt guzelanne01_  benimde yorumlar mısınız 11 haftalık:)
Cwwksedef guzelanne01_ aminnn güzel dualarınız için çok teşekkür ederim kalbinizin güzelliği dualarınıza dökülmüş Allah razı olsun çok teşekkür ederiz 🙏🏼💞 bizim ilk bebeğimiz çok heycanlıyız erkek istiyoruz çünkü eşim Allah razı olsun kusursuz bir insan onun gibi bir erkek yetiştirmesini çok istiyorum ki inşallah ileride evlendiği kızda benim gibi mutlu olsun 🙏🏼🥲