Zeliha_00 Bu haftada olup ikizlerin herkeslerini ayırt edebilen varmı acaba sürekli sağ taraftan hareket hissediyorum bide sanki çok aşağıdan hareket hissediyorum gibi ayırt edebilen varmı hareketlerini 🥰
Sevvl Zeliha_00 hiç edemıyordum canım çünkü çok yer değiştiriyorlar neredeyse 28 29 dan sorma ayırt ettim 😂
_mmmmellek Zeliha_00 benimde tek yumurta ayrt ede biliyordum ama öyle vakitde ikisi aynı zamanda hıçkıryordu onda daha fazla ediyordum biri sağda biri solda ayni anda😅
Sevvl Zeliha_00 doktor muayene de söylüyor ya canım pozisyonlarını benim hep biri makat biri başta biri vajınama biri mideme vuruyordu sımdı iyice büyüdüler ikiside makat oldu şeyimdeler😂😂😂😂
Zeliha_00 Sevvl kesin benimkide biri aşağıda hareketlerden öyle hissediyorum sizin ne kadar kaldı doğuma 😁
Sevvl Zeliha_00 33+4 sancı var ama açılma yok 1 parmak hala ilerleme yok sanırım 36 görücez ama yatış yaparak eve cıkarma yok
_mmmmellek Zeliha_00 ikizlerin normal olması riskli doktor pek önermiyor o yüzden çoğu kişi sezeryan tercih ediyor bebeklerin sağlığ için
Sevvl Zeliha_00 yok kuzum sezeryan yanı doktor bas değiller olmaz dedi bende istemiyorum zaten riske atamam ☺️
Zeliha_00 Sevvl canım bilgim olmadığından sorduklarım saçma gelebebilr sana ilk hamileliliğim eğer sezeryan olacaksan doktor neyi bekliyor neden açılma bekliyor direk sezeryana alsa ya 🤔
Sevvl Zeliha_00 haftam küçük kız 33+5 yanı durabildiği kadar dursun diyor ama doğumu da durdurmaya calısmıcam haftan iyi dedi ☺️
Zeliha_00 Sevvl canım bişey soracam bugün bebişlerim hareketsiz galiba hissetmiyorum sende hiç böyle olduğu zamanlar oldumu korkutuyor bu durum beni 🥺🥺