ilknrgl Bulantı için doktorum bu ilacı verdi daha önce hiç duymadım internette de ilaç hakkında pek iyi şeyler yazmıyor bu ilacı daha önce hiç kullanan oldumu aranızda hanımlar
Cihangirmom ilknrgl ben kullandım canım prilam etki etmedi bana doktorum aşırı bulantım var diye verdi bi sıkıntı yok sanırım detaylı da vs bisey çıkmadı
Esranurdenizz ilknrgl insandan insana değişir canım bana da doktor prilam Dr vermişti bi etki etmedi aşıro kurmadan acile gittiğimde damar yolundan zafer verdiler 1 kere alışımda güzeldim Allah’a şükür bi daha kusmam olmadı
Btlkck ilknrgl iki hamileğimdede zofer harici herşeyi denedim etki etmedi ilkinde doğuma kadar içtim şimdi 21+5im hala bulantılarım bitmedi içiyorum hergun
u-akyz hiç duymadım banada bulantı için PRİLAM verdi sabah iki tane içiyorum cok şükür rahatlatıyor ama aksam gene baslıyor azcık da olsa :(
Munevver_bkar Ben kullandım bulantılarım çok yoğun olduğu ıcın verdi dıger bulantı ılacları kesmıyor en ağırı bu ıctım bı sorun yaşamadım
ilknrgl Munevver_bkar teşekkür ederim bende prilam kullanıyordum geçirmiyor diye bunu verdi internetde de araştırınca ağır bı ilaç olduğu yazıyordu kullanıp kullanmama konusunda kararsız kaldim
ilknrgl Btlkck benimde 2, gebeliğim ilkinde 9ay boyunca hergun vardı bulantım buda aynı şekil prilam bı etkinetmiyor banada