mother2 ysmnkrc canim sen testi yaptiginda kac gun varddi adetine cunku senle aymi seyleri yasiyorum galiba negatif sonuclarinlq beta sifirlanmis simdi kac gun sonra yapsa. Cikar ki
ysmnkrc mother2 benim adetime iki gün vardı yaptığımda ve aşırı bir kasık batması vardı canım o yüzden yapmıştım test
Veraerdogan ysmnkrc yaaa postunuzu şimdi gördüm öyle sevindimki ama hissetmistim hemen hamile kalacaginizi cunku metanetli ve mantikli davranmistiniz ilk düsükte rabbim mükafatıni verdi 😍😍😍
1ciftyesilgoz ysmnkrc 141 den 315 e çıkmış ili günde canım çok şükür . Doktorum Salı günü tekrar ver 1000 üzerine çıkınca ultrason bakarız dedi
Anonim16 1ciftyesilgoz Yumurtlama günü de dahil değil mi ? Keseyi gördün mü peki canım ? Doktora ilk ne zaman gitmek lazım?
1ciftyesilgoz Anonim16 pik gününü bir sayıyorum evet . Yani kese önümüzdeki hafta içi görebiliriz inşallah. Beta hcg 2-3 bin arası olduğunda .
Anonim16 1ciftyesilgoz Bilmiyorum canım henüz yumurtlamanın 10. günü bugünü çarşamba test yapacağım inş :) seninle aramızda tam 10 gün var o yüzden sana sorayım dedim :)) Doktora gittin mi sen ?
Betul255 ysmnkrc arkadaşımda düşük yaptı 1 ay içinde tekrar hamile kaldı şuan 7 aylık testide böyleydi hayırlı olsun🌸
ysmnkrc 1ciftyesilgoz canım ben bugün gördüm keseyi doktor 5 haftalıktan biraz daha küçük dedi ama gösterdi kendini 🤭
ysmnkrc Veraerdogan çok teşekkür ederim böyle düşünmeniz çok çok mutlu etti beni çok şükür rabbime bugün kesemizi de gördük 🥰