1ciftyesilgoz ysmnkrc yok canım doktorum cuma günü beta ver dedi biraz büyümüş olsun istiyoruz 🥹 kendimi zor tutuyorum işte
ysmnkrc 1ciftyesilgoz ben ilkinde öyle yaptım bekledim yükselsin öyle giderim dedim kadın doğuma ama geç kaldım belki erken müdehale olsaydı tutunabilirdi çünkü kimyasal değildi boş gebelik değildi dış gebelik de değildi progestanla tutunabilirdi içerden kanamam varmış gittiğimde öğrendim. Bu tecrübe oldu bana erken falan demicem gidicem yani sen de öyle yap en azından her yolu denedim öyle düşük yaptım dersin 😞 tabi rabbim birdaha yaşatmasın sana da bana da diğer kadınlara da sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🥰
Aysel_krdg ysmnkrc canım senin düşükten sonra beta ne zaman sıfırlandı benim bir hafta önce düşük oldu kanama 2 gündür bitti dün kan testi yaptım 59 çıktı ne zaman düşecek bu
1ciftyesilgoz ysmnkrc kuzum afet gününde mi 97 çıktı betan ? Benimde bat dün ya da bugündü 29-30 günde regl olduğum için değişiyor . Bugün 141 çıktı iyi bir değer değil mi nolur güzel birşey söyleyin 🥹
Pekii ysmnkrc hakkında hayırlısı olsun canım evet gebelik var görünüyor hemen bir kan verip betana baktır iki günde bir düzenli kan verip yükselişine bak 🌸🥰
Happyanne27-12 Kızlarrr 2 gündür ovulasyon testi yaptım koyuydu, bugün c koyu t silikti dün bir damla falan kahverengi leke gelmişti bugün de aynı şekilde leke geldi Buda az ,ne yapayım sizceee 🌺
1ciftyesilgoz Aysel_krdg bakacağım canım mutlaka 🙏 teşekkür ederim. Daha önce bir kez dış gebeliğim oldu. Onun başından itibaren ağrılı ve lekelenmeliydi. Bu sefer çok çok şükğr ne ağrım ne lekelenmem var . Korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan ama karşılaştırdığımda aradaki farklara bi nebze içim rahatlıyor 🙏
Aysel_krdg 1ciftyesilgoz bende bu ay kimyasal yaşadım hep lekelenme oldu inşallah bundan sonra yaşamayız sağlıklı bir şekilde gelir bebeklerimiz
Patito__ 1ciftyesilgoz cnm dis gebelikte ne agriniz vardi ve beta duzgun artis gostermismiydi bnm lekelenmem yok skurde dis gebelikteb cok korkuorm karnm agrio donem donem. Ve gec cikti kanda bnimde iki dusugum vr cok endiseliym
yagmur089 @ysmnkrc k en iyisi kan testi benim arkadsimin da iki dusugu oldu gecen gun test yaptı boyle silikti kesin vardir dedim ama kan testi negatif cikti cok uzulmustu o yuzdn kan testi ver canim sen yani umitlendirmek cok kötü bide 20 gun gecmisti kesin vardir dedim yani adet gecince bide silik cikinca artik testlere bile guven olmuyor ya malesef
ysmnkrc mother2 kuzu sen daha iyi görürsün resimden de görünmüyor olabilir istersen bekle gecikmeni bidaha yap inşallah net çizgi görürsün ♥️