Asenova- Merhaba kizlar🥰 Bugun test Yaptim ikiside silik ve Nokta shekline benzer belirdi Sizce Hamilelik Varmidir Gostermek icin fotoraf cekip paylasmak istedim ama fotorafta pek belli olmuyor oyuzden paylashmadim
Dmlclk Asenova- canım bendede öyle olmuştu testi erken yaptıysan çok çok silik bi çizgi görünüyor bi kaç gün sonra tekrar yenile inşAllah hayırlısı ile vardır
Meltems53 Asenova- siz dün post açmıştınız adetim biteli bir hafta oldu demiştiniz nasıl 1 haftada gebelik oluyor? Ben mi yanlış hatırlıyorum
Asenova- Tbsra95 burdan yanitlayip mesajinizi paylashmaya calishiyorum ama olmuyor 😂😂😂 sadece link cikiyor denedim ama acmadi fotorafi
Asenova- Meltems53 gebelik olduğunu soylemedimki 2 nokta sheklinde belirti var dedim silik emen emen gorunmuyor fotorafta hic gorunmuyor oyle olsa burda paylasirdim sadece sormak istedim daha once cocuğum olmadiği icin 🙂
Meltems53 Asenova- yok siz söylediniz demedim zaten. Tuhaf geldiği için sordum çünkü adet bittikten 1 hafta sonra gebelik olması imkansız bir şey bildiğim kadarıyla. Allah nasip eder inşallah en kısa zamanda 🙏🏻
Asenova- Meltems53 Evet bende oyle dushunuyorum Iyi dilekleriniz icin teshekur ederim Allah isteyen herkese nasip eder inshallah 🥰💗🤲