kaderkaya1 momlife_7 her postta görüyorum nerdeyse bu şeker işine çok stres yapıyorsun şekeri en çok stres etkiliyor ben sağlıkçıyım üstüne 13 senedir şeker hastasıyım 12 senedir insülin ve birsürü hap kullanıyorum. Ama öğrendiğim bir şey var ki stres yapmamak. Yeri geldi her şeyi yedim yeri geldi diyet yaptım şuan 33. haftama girmek üzereyim ve şekerimin bu süreçte dikkat etmeme rağmen 400lere yükseldiğini bile gördüm. Hastanede yatarken hastane yemeği yerken bile gördüm bunu, stres yapmaa. 🙏
Ruhsuz kaderkaya1 kesinlikle katılıyorum kesinlikle. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim canım🤲🤲🤲
momlife_7 kaderkaya1 Allah razı olsun cidden insan hamile olunca endişeleniyor ister istemez elimden de bisey gelmiyor 😞 çok şükür iki gündür çok dikkat ediyorum yediklerime düşük çıkıyor ya inanırmısınız hemen bi kahvaltıda ekstradan bişwy yiyeyim anında çıkarıyor şekerimi çok sinir bozucu bu şeker 🥺 inşallah hamilelikten sonra geçer size de geçmiş olsun çok 😞
tosimosi momlife_7 canım bendede şeker var insülin kullanıyorum diyetisyen takipliyim un ve krema olmadan etli veya sebze çorbaları, mercimek, yoğurtlu çorbalar, veya soğuk ayran aşı çorbası içebilirsiniz yazmış bu haftaki menüde:D