Ervaduru Kürtaj olmam gerekiyor vajinismus hastasıyım ilk dogumumda doktor zıtlık zarımın durdugunu söylemişti bu kürtaja engel olur mu
Hamileanne Ervaduru pardon merakımdan soruyorum kızlık zarınız nasıl duruyor ilişkede bulunmadınız mı
ikikedi-birbebek Ervaduru Kürtaja engel değil fakat kizlik zariniz gider vajinismus tedavisi olmak isterseniz de iyi bir adım olabilir sizin için geçmiş olsun 🌿
funnymummy Ervaduru zorunlu kürtaj mı kızlık zarı ha var ha yok zaten 1 evladınız var buna mı takılıyorsunuz gerçekten
Paramedik16 Hamileanne canım kızlık zarı esnek olan bi zar kimilerinde cinsel ilişkide yırtılmıyor benimde duruyor mesela ikizlerim sezeryan oldu doktor doğumum normal olsaydı kızlık zarının yırtılcağını söylemişti ama sezeryan olduğu için o da duruyor hala sjjsjsk
Hamileanne Ervaduru anladım vallahi bilmiyordum öğrenmiş oldum 😃 ama normal doğumsa bence yırtılır yani ondada yırtılmasa artık ben şoklar yani 😂
Ervaduru funnymummy ha vrlıgı ha yokluguna takılmadım asla olmayıversin daha iyi ne yapayım ki sadece kürtaj ı engeller mi diye merak ettim.