Gorkim aaysegull12 evet ikiz kızlarıma gebeyim dayanabilseydim martın ortasına kadar dayancaktım ama olmadı
beyzaaak Petitoos 34 ya da 35. Haftada çalışamaz raporu alabiliyoruz dimi illa 37 olması lazım mı. Bir de doğumdan olduğu gün diğer raporu başlamamız lazım mı
Dimplebubu beyzaaak 32. De çalışabiliri alıp daha sonra istedğinizde bozdurabiliyorsunuz . Doktor sadece mesela cmt rapor yazdım yine cumartesi bozabiliyoruz ona göre haber ver demişti öyle yapıp 35. Haftanın cmt günü bozdurmuştum
Sun10 aaysegull12 34e giricem sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum zorlanacak bi işim yok şükür ben de evde durursam hareketsiz kalırım diye devam ediyorum
Meribiri1 aaysegull12 31. Haftadayım önümüzdeki cumartesi çalışamaz raporu alacağım öğretmen olduğum çocuklarla zor oluyor baya
Mhtpflz aaysegull12 bende çalışıcam artık kaçıncı haftama kadar giderse evde ne yapıcam zaten işte zaman geçiyor 😇
Cihangirmom aaysegull12 insaallah canım benim ya bende istiyorum aslında raporla devam edeyim ama doğum iznim doğumdan sonraya kalmıyor rapor da alamam doğumdan sonra hamilelik gibi olmaz 2 ayda yetmez nasıl olacak bilemedim 🤷♀️
aaysegull12 Cihangirmom süt izni felan derken idare edebilirsin canım şuan riskli bi durum var sonuçta sonrası da gelir bi şekilde 😊
Simya aaysegull12 ben bi kaç aydır heyet raporluydum şimdide 32 de direk ayrıldım doğum iznine şu an 33+3 üz
Cihangirmom aaysegull12 haklısın kuzum aslında bakalım doktorum ne dicek bi şekilde halledicez napalım 🤷♀️🌸
Hilalttk16 aaysegull12 merhabalar ben gün sayıyorum ayrılmak için özel okulda öğretmenim günde 9 10 saat dersim oluyor aşırı yoruluyorum asla acımıyorlar 🥴bir an önce günüm gelse de izne ayrılsam diye düşünüyorum 😅😅
aaysegull12 Hilalttk16 😂bende devletteyim ama 8 dersim var çoğu gün beni yoran başlıca şey merdivenler canım baya ayrılma meyilli oldum buraya yazınca 😅
Hilalttk16 aaysegull12 biraz insaflı davransalar keşke cumartesi de çalışıyorum 🙉🥴 27 nisan ı dört gözle bekliyorum 😂😂
Aychovsky Dogum iznimiz bitince süt iznimi alacagiz? Ben evden caliscam o yuzden ucretisz izin almak pek istemiyorum
mistocookie aaysegull12 of valla ben hemşireyim 33+2yim şuan. öyle böyle çalışıyorum. evde olsam bütün gün ah vah dicem. en azından böyle maaş alıyorum. aşırı yorulıyorum ama bi şekilde geçiyor:/