Evet sonunda bende doğurdum . 36+6 haftada bebegimin suyu azalması ve kılo almaması sebebiyle erken doğum oldu. Hastaneye sabah erkenden gittik bir saat kadar nst ve kontrol yapıldıktan sonra ameliyathaneye götürdüler. İlk etapta spinal iğne için göbeginize dogru oturtup kamburunuzu çıkarttırıyorlar ve iğne yapıyorlar hep burda okurdum damaryolu daha çok acıyor diye gerçekten de öyle iğneyi ben hiç hissetmedim doktor benı yatırdı yavaş yavaş uyuşukluk başladı tüm dokunmaları hissediyordum ama acı yoktu sonra dogum başladı herşey çok hızlı ılerledi ve prenses dogdu. Siz başladınız mı kestiniz mi derken çocugu çoktan çıkarmış oluyorlar . Çocugu çıkarırken çok hafif karnıma bastılar oda acı değil çok az bir baskı oluyor sadece onu hissettim . Doğum 25 dk surdu odaya aldılar ilk altı saat zaten uyuşuklugun geçmesini bekledim . İlk yurume için hemşire geldi ayağa kalktık kalkmak benim için zor oldu karşıya bakıp çok yavaş kalkın 3.4. Kalkmalarda artık tek bile yürüyorsunuz. Özellıkle ağrı kesici alın damaryolu haricinde ağrı kesici iğne yaptırın aldıkça daha az acıyla çok hareket edin . Benım yaşadıgım diğer sorun gaz çıkışı ve kabızlık oldu onlarda devamlı su hoşaf ve sıcak su torbası ile yavaş yavaş çözüldü. . Burda günlerce dogum hikayelerini okudum her dogum hikayesi kendine göre farklı lutfen sizi stres edecek şeyleri okumayın akışına birakın . Şimdi bebegim yanımda allah isteyen herkese nasip etsin .